Αναζήτηση
Δείτε την επτάδα πρωταγωνιστών που έκλεισαν στις «Άγριες Μέλισσες»! | iShow.gr
Ειδήσεις
Δείτε την επτάδα πρωταγωνιστών που έκλεισαν στις «Άγριες Μέλισσες»!
Κυριακή, 9 Ιουνίου 2019
12:59

Με ταχείς ρυθμούς προχωρά η στελέχωση της νέας σειράς εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», που θα αποτελέσει το «βαρύ πυροβολικό» του καναλιού στη μάχη της prime time.

Οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι στο πολυπληθές καστ σταδιακά συμπληρώνονται, σηματοδοτώντας το comeback για σημαντικούς ηθοποιούς.

Μετά την Κάτια Δανδουλάκη και τον Γιάννη Φέρτη, πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκονται η Κατερίνα Διδασκάλου και η Θεοφανία Παπαθωμά, που επιστρέφουν τηλεοπτικά μετά από μακρά απουσία, σε δύο από τους βασικούς γυναικείους ρόλους.

Στο «στρατόπεδο» των ανδρών, σχεδόν βέβαιη είναι η συμμετοχή του Λεωνίδα Κακούρη (φέτος βρίσκεται στη σειρά «Επιιστροφή» στο ρόλο του Λευτέρη), ενώ κεντρικό ρόλο θα αναλάβει και ο Δημήτρης Μοθωναίος, που έρχεται με φόρα από την -επίσης σειρά εποχής- «Η ζωή εν τάφω» στην ΕΡΤ.

Τη βατική επτάδα των πρωταγωνιστών συμπληρώνει ο Χρήστος Πλαίνης. Το casting συνεχίζει για τους υπόλοιπους ρόλους, ενώ ξεκινά και η κατασκευή των σκηνικών που θα αναβιώσουν την ατμόσφαιρα και την αρχιτεκτονική μίας μικρής πόλης στον θεσσαλικό κάμπο το 1958.

Πηγή: Real Life-Ναταλία Ανδρικοπούλου

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Κάτια Δανδουλάκη
Γιάννης Φέρτης
Κατερίνα Διδασκάλου
Θεοφανία Παπαθωμά
Λεωνίδας Κακούρης
Δημήτρης Μοθωναίος
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551