Αναζήτηση
Ιστορίες γεμάτες θλίψη πίσω από τα Όσκαρ! | iShow.gr
Ειδήσεις
Ιστορίες γεμάτες θλίψη πίσω από τα Όσκαρ!
Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014
19:45


Μπορεί μπροστά στα φλας των φωτογράφων η τελετή των όσκαρ να φαντάζει λαμπερή και υπερπολυτελής, όμως αρκετοί είναι οι ηθοποιοί που πίσω από τα φώτα ζούσαν ένα πραγματικό δράμα!

Ήταν το 1941, όταν η Susan Peters, πήρε Oscar β΄ γυναικείου ρόλου για την ταινία «Random Harvest». Ήταν μόλις 21 ετών και πολλά υποσχόμενη. Τρία χρόνια αργότερα, την Πρωτοχρονιά, είχε πάει για κυνήγι με τον σύζυγό της. Το όπλο εκπυρσοκρότησε, η σφαίρα την χτύπησε στο νοτιαίο μυελό και την άφησε παράλυτη.

Ο George Sanders, βραβεύτηκε το 1950 με το Oscar β’ αντρικού ρόλου για την ταινία «All about Eve». Τα επόμενα χρόνια υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο. Το ξεπέρασε αλλά υπέφερε από κατάθλιψη. Ένα βράδυ, κλείστηκε σε ένα ξενοδοχείο, κατανάλωσε πέντε μπουκάλια με χάπια και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Τι και αν είχε καταξιωθεί ως ηθοποιός με το Oscar α΄γυναικείου ρόλου η Rachel Roberts; Το χρυσό αγαλματίδιο, δεν έφερε καμία τύχη στη ζωή της. Όταν χώρισε από τον τέταρτο σύζυγό της, η καρδιά της δεν άντεξε και υπέστη έμφραγμα. Ανάρρωσε και έπεσε σε κατάθλιψη. Πήρε υπερβολική δόση χαπιών και πήδηξε από το παράθυρο.

Η πρώτη εμφάνιση της Elizabeth Hartman στην μεγάλη οθόνη, συνοδεύτηκε και από το Oscar του α΄ γυναικείου ρόλου. Ήταν μόλις 22 ετών. Η αναγνωρισιμότητα και η δόξα, όμως, ήρθαν στη ζωή της, χωρίς εκείνη να είναι έτοιμη, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της. Κάπως έτσι ήρθε η κατάθλιψη, η παράνοια και η αγοραφοβία.


Πηγή: athensbars.gr
Σχετικά πρόσωπα
Σούζαν Πέτερς
Τζορτζ Σάντερς
Rachel Ρόμπερτς ( ηθοποιός)
Ελίζαμπεθ Χάρτμαν
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551