Αναζήτηση:
Απρόσμενη εξέλιξη στους 9 μήνες: ''Πυροβόλησέ με να τελειώνουμε...''
Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016
15:29
Η Χαρά, έχοντας πλέον χάσει τα λογικά της και πιστεύοντας πως η Κρίστη ήταν εκείνη που τη χώρισε με τον Άλκη, αποφασίζει να βγάλει την αντίζηλό της μια και καλή από τη μέση.

Βέβαια, η ίδια δεν είναι διατεθειμένη να βάψει με αίμα τα χέρια της, αλλά να αναγκάσει την Κρίστη να αυτοκτονήσει.

Ο Διαμαντίδης μετά τον χωρισμό της Χαράς και του Άλκη, κλείνει την κόρη του σε ψυχιατρική κλινική ώστε να γιατρευτεί. Εκείνη φέρεται κακομαθημένα και συνεχίζει να ζητάει τον Άλκη. Ένα βράδυ καταφέρνει να ξεγελάσει τη νοσοκόμα και κλέβει δύο κουτιά με χάπια. Η ίδια τα ανοίγει και τα ρίχνει στη χούφτα της. Την επόμενη μέρα η νοσοκόμα πάει να της δώσει το πρωινό της, αλλά η Χαρά δεν κουνιέται και τότε καταλαβαίνει πως έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Αμέσως τη μεταφέρουν σε νοσοκομείο. Αργότερα φτάνει εκεί ο Διαμαντίδης, ο οποίος είναι εμφανώς ράκος με πόσα έγιναν. «Ο άντρας μου με παράτησε, ο πατέρας μου με θεωρεί τρελή. Βάρος ήμουν. Οπότε καλύτερα πεθαμένη, να ξεμπερδεύατε κι εσείς κι εγώ», του λέει, και εκείνος της απαντάει: «Το μόνο που ήθελα πάντα ήταν το καλό σου! Είσαι ό,τι πιο πολύ αγαπάω!».

Η Χαρά τότε αρπάζει την ευκαιρία και του ζητάει να μην τη βάλει ξανά στην κλινική και του υπόσχεται πως θα βλέπει τον ψυχίατρο και πως θα πίνει τα χάπια της. Εκείνος δέχεται και μετά από μερικές μέρες επιστρέφει στο σπίτι της. Η Χαρά, με το προσποιητό ύφος και δήθεν μετανιωμένη, του λέει:

«Θα ακολουθήσω κατά γράμμα την αγωγή μου. Κατάλαβα το λάθος μου και θέλω να ζήσω! Εχε μου εμπιστοσύνη. Περνάω μια δύσκολη φάση αλλά θα το ξεπεράσω». Εκείνος πείθεται και της λέει πως θα φύγει για μερικές ώρες από το σπίτι, αλλά σύντομα θα επιστρέψει.

Η Χαρά όμως έχει άλλα πλάνα στο μυαλό της. Παίρνει τα χάπια που είχε κλέψει από το ψυχιατρείο -φυσικά και δεν έκανε ποτέ απόπειρα αυτοκτονίας- αλλά και το όπλο του πατέρα της και πάει να βρει την Κρίστη. Δεν ξέρει όμως ότι ο Διαμαντίδης την ακολουθεί. Η Χαρά με την απειλή του όπλου αναγκάζει την Κρίστη να πάνε στο συντριβάνι όπου παλιά είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει η Κρίστη.

«Είσαι τρελή που πίστεψες ότι θα σε άφηνα να μου πάρεις τον Άλκη. Χώνεσαι συνέχεια στον γάμο μας και μου δημιουργείς προβλήματα. Αλλά μόλις μας αδειάσεις τη γωνιά, ο Άλκης θα γυρίσει σ’ εμένα». Τότε η Κρίστη, της λέει: «Θα με σκοτώσεις για να κερδίσεις τον Άλκη; Θα με πυροβολήσεις; Ωραία! Καν’ το να τελειώνουμε».

Πηγή:Tv Ζάπινγκ

Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά Show

  9 μήνες