Αναζήτηση:
Ναταλία Δήμου: ''Θα είμαι στο ΟΥ ΦΟΝΕΥΣΕΙΣ, νομίζω θα κρατήσει το κοινό''
Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2018
21:59

Η ηθοποιός, Ναταλία Δήμου, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τους επιτυχημένους ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ του Ant1, ετοιμάζεται φέτος για το ΟΥ ΦΟΝΕΥΣΕΙΣ του Open.

Η ίδια μιλά στο ένθετο, Tv kous kous, για τη συμμετοχή της, αλλά και για τους ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ...

Τηλεοπτικά θα συμμετάσχεις στη σειρά του OPEN, «Ου φονεύσεις».  Πόσο δελεαστική ήταν για εσένα αυτή η πρόταση;  

Πάρα πολύ, τη σειρά σκηνοθετεί ο εκπληκτικός Πάνος Κοκκινόπουλος και νομίζω ότι θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Πρόκειται για αυτοτελή επεισόδια, βασισμένα σε αληθινές ιστορίες, γεμάτες μυστήριο και εγκλήματα πάθους, και είμαι ευγνώμων για αυτή την ωραία δουλειά.  

Ποιον ρόλο θα υποδυθείς, σε ποιο επεισόδιο;  

Στο τρίτο επεισόδιο της σειράς, υποδύομαι το τρίτο πρόσωπο σε μια έτοιμη για κατάρρευση σχέση. 

Θεωρείς ότι η επιτυχημένη σειρά, «Οι συμμαθητές», στην οποία πρωταγωνιστούσες, σου άνοιξε πόρτες;  

Οι «Συμμαθητές» ήταν για μένα μια μοναδική εμπειρία. Μέσω του κ. Θωμοπούλου και του κ. Κούτρα, έμαθα πολλά! Ήταν σχολείο για μένα! Μου λείπουν ακόμα τα γυρίσματα, οι όμορφες στιγμές, οι δύσκολες, τα γέλια μας. Αγάπησα πολύ τη συγκεκριμένη δουλειά, όπως έκανε και ο κόσμος, ο οποίος δείχνει ακόμη και τώρα την αγάπη του, προς όλους μας.   

Θέατρο ή τηλεόραση;  

Είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι! Το ίδιο αγαπημένοι, ο καθένας με τη δική του μαγεία! Το θέατρο είναι πιο έντονο, πιο ζωντανό, προσπαθείς εκείνη τη στιγμή, μπροστά στους θεατές ,να δώσεις όλο σου το είναι, να ξεγυμνώσεις τα συναισθήματά σου. Αυτό, βέβαια, ένας ηθοποιός προσπαθεί να το κάνει και πίσω από την κάμερα. Έχει άλλες δυσκολίες η τηλεόραση. Μέσα από ένα γυαλί, προσπαθείς να μεταφέρεις στον θεατή ό,τι νιώθεις για να του προκαλέσεις το ίδιο συναίσθημα και να βρεθείτε στον ίδιο κόσμο.

Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα