Αναζήτηση:
Αυτό είναι το τελευταίο επεισόδιο της καθημερινής σειράς του STAR!
Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016
15:29

Ο Κυριάκος, κολακευμένος με τη στάση της Μαρίνας απέναντι στον Μάνο, την προτρέπει να τον πείσει να γυρίσει στην Ελλάδα για να ησυχάσουν μια για πάντα. Η Μαρίνα αντιδράει, λέγοντας πως αν φύγει ο Μάνος, θα τον ακολουθήσει και η Έλσα ,και εκπλήσσεται όταν βλέπει πως ο Κυριάκος δείχνει να μη νοιάζεται μπροστά σ’ αυτή την προοπτική. Ο Μάνος γυρίζει στο σπίτι καταρρακωμένος και λέει στην Έλσα πως είναι πλέον σίγουρος πως η Μαρίνα αντάλλαξε τη ζωή της μένοντας στο πλευρό του Κυριάκου, προκειμένου ο ίδιος να είναι ζωντανός. Την ίδια ώρα, ο Χρήστος φαίνεται προβληματισμένος από τα αποτελέσματα των τελευταίων εξετάσεων του Μάνου μετά από την εγχείρηση.

Η παιδική αφέλεια της Ελπίδας κομπλάρει την Εύα, η οποία εγκαταλείπει το σχέδιό της να τη σκοτώσει, αφήνοντάς τη στη μέση της ερημιάς, μόνη της. Η Μάρθα γυρίζει στο σπίτι, αντιλαμβάνεται πως η Ελπίδα λείπει και τηλεφωνεί πανικόβλητη στη Δάφνη. Εκείνη, όμως ,είναι καθοδόν για το μοναστήρι και δεν μπορεί να της προσφέρει καμία βοήθεια. Μία γυναίκα βλέπει την Ελπίδα να περπατάει μόνη της, σα χαμένη, και την παίρνει μαζί της. Η μικροβιολόγος λέει στον Χρήστο πως αν το μόσχευμα που δόθηκε στον Μάνο ήταν μολυσμένο, θα το απορρίψει ο οργανισμός του.

Η Δάφνη, ο Αντρέας και η Κρίστη με την υπόλοιπη ομάδα της Δίωξης φτάνουν στο μοναστήρι, αλλά για άλλη μία φορά η Ντορέtτα έχει καταφέρει να διαφύγει. Ένας αστυνομικός παραδίδει την Ελπίδα στη Μάρθα. Όταν εκείνη μαθαίνει πως η Εύα την ανάγκασε να φύγει μαζί της και μάλιστα κάτω από την απειλή όπλου, οργίζεται και πανικοβάλλεται για την ασφάλειά τους. Ο Βίκτωρας στέλνει συγχαρητήριο μήνυμα στον Αντρέα για τη δολοφονία του Σερέτη.

Ο Αντρέας ενημερώνει τον Πέτρο για την αρπαγή της Ελπίδας από την Εύα. Ο Πέτρος οργίζεται και καλεί τον Θωμά. Η Δάφνη και η Άννα κουβεντιάζουν για τον διαταραγμένο ψυχισμό της Ντορέτας, εκφράζοντας τον φόβο μην κάνει κακό στο μωρό, χωρίς να έχουν αντιληφθεί την Κρίστη που κρυφακούει. Την ίδια ώρα, η Ντορέττα καταλήγει σε ένα μοτέλ και τηλεφωνεί στη γυναικολόγο. Η Δάφνη κι ο Αντρέας με την ομάδα τους βρίσκονται σε απόλυτη θλίψη για τον θάνατο του Σερέτη.

Η Κρίστη βλέπει το amber alert, αλλά στη θύμηση της κουβέντας της Δάφνης πως η Ντορέττα μπορεί να του κάνει κακό, παίρνει μία απόφαση και φεύγει βιαστικά από το σπίτι. Την ίδια ώρα, η γυναικολόγος βγαίνει από το σπίτι της με προορισμό το ιατρείο της, χωρίς να έχει αντιληφθεί τον Τζόνυ που την ακολουθεί με τη μηχανή του. Στη Δίωξη όλοι δουλεύουν πυρετωδώς ψάχνοντας τον δολοφόνο του Σερέτη. Η Κρίστη ζητάει από τη Δάφνη να αποσύρουν το amber alert.

Ο Τζόνυ ακούει τη γυναικολόγο που δίνει συμβουλές από το τηλέφωνο για κάποιο μωρό και υποπτεύεται πως μιλάει με τη Ντορέττα. Ο Αντρέας παίρνει μήνυμα από τον Βίκτωρα πως τον περιμένει το αυτοκίνητό του για να τον οδηγήσει στην κρυψώνα του. Όταν φτάνει, ο Βίκτωρας του συστήνει τον Γιώργο Σολωμού, τον άντρα που θα πάρει τη θέση του Σερέτη στο Υπουργείο. Την ίδια ώρα, η Δάφνη βρίσκεται σε ένα χώρο και καταγράφει όλη τη συνομιλία…

Μην χάσετε το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν, την Παρασκευή 1/7, μόνο στο STAR...

Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά Show

  9 μήνες