Αναζήτηση:
Τιτανικός το πρόγραμμα του STAR
Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 2014
20:03
Κατά ένα τέταρτο μειώθηκε η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου μετά από απόφαση της διοίκησης του STAR, προκειμένου να περιορίσει τη «χασούρα» και να συγκρατήσει τη ζημιά που προκαλείται στον ημερήσιο μέσο όρο τηλεθέασης του καναλιού.

Οι σταθερά χαμηλές πτήσεις του «Μία» έχουν θορυβήσει πλέον το σταθμό της Κηφισιάς που φέρεται να σχεδιάζει αλλαγές στη μεσημεριανή ζώνη για το δεύτερο μισό της σεζόν εάν η κατάσταση παραμείνει ως έχει.

Έτσι η εκπομπή «ΦΜ Live» – η μοναδική στο νέο πρόγραμμα του καναλιού που εμφανίζει υψηλές τηλεθεάσεις, ξεκινάει στις 15:45, δηλαδή, δεκαπέντε λεπτά νωρίτερα από τον αρχικό σχεδιασμό.

Εκτός όμως από την εκπομπή της Τατιάνας, προβληματισμός υπάρχει και για το υπόλοιπο πρόγραμμα, ακόμη και μετά την αλλαγή ώρας των νέων σειρών. Για παράδειγμα η μετακίνηση του «Όρκου σιωπής» από το prime time στην απογευματινή ζώνη δεν συγκίνησε τους τηλεθεατές, ενώ αντίστοιχη ήταν η αντίδραση τους και για το νέο τουρκικό lead in του δελτίου ειδήσεων «Μαύρο τριαντάφυλλο» που αντικατέστησε την «Προδοσία»!

enimerosi24

Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο