Αναζήτηση:
Parker (2013) – O Statham επιστρέφει με την Jennifer Lopez, το πρώτο trailer
Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012
12:42

Pame Cinema -

Το είδαμε και αυτό, ο Statham με μαλλιά! Περούκα ήταν βέβαια που απ’ ότι φαίνεται δεν την κρατάει για πολύ και έτσι ησυχάσαμε. Μετά όμως τον είδαμε με το καουμπόικο στέτσον καπέλο και την Τεξανή προφορά και ανησυχήσαμε ξανά, αλλά ευτυχώς περνάει και τούτο και όπως μας δείχνει στη συνέχεια σίγουρα δεν ξέχασε να δέρνει με τον γνωστό του τρόπο ή να σκοτώνει με ότι βρει πρόχειρο.

Όπως λέει και ο ίδιος στο trailer “Οι πολιτισμένοι άνθρωποι πρέπει να ακολουθούν κανόνες” και οι κανόνες του Parker είναι να κλέβει μόνο από τους προνομιούχους και να σκοτώνει μόνο αυτούς που το αξίζουν. Όταν αρνείται όμως να συμμετάσχει σε μια ληστεία κοσμημάτων βρίσκεται με μια σφαίρα και γλυτώνει τη ζωή του παρά τρίχα. Μόλις αναρρώνει αποφασίζει να πάρει εκδίκηση προσπαθώντας να εντοπίσει τον στόχο της ληστείας για να κρατήσει τα κλοπιμαία για τον εαυτό του. Καθώς δεν γνωρίζει την πόλη απευθύνεται σε μια μεσίτρια ακινήτων που γνωρίζει τα πράγματα και η οποία θα τον βοηθήσει να φθάσει στον στόχο του.

Ο Jason Statham τα βάζει εδώ με τον Michael Chiklis τον Ελληνικής καταγωγής σκληρό του τηλεοπτικού Shield, ενώ η πρόθυμη και σέξι μεσίτρια είναι η Jennifer Lopez. Μαζί τους σε ένα μικρό ρόλο και ο Nick Nolte.

Ο Chiklis είναι καλός στους ρόλους του σκληρού κακού και ελπίζουμε να έχουν αρκετές στιγμές αναμέτρησης με τον Statham για να έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον η ταινία, όπως ελπίζουμε να δένει μαζί του και η J-Lo.

Ταινία βασισμένη στον χαρακτήρα Parker που δημιούργησε ο Donald E. Westlake και που έχουμε δει ξανά στην μεγάλη οθόνη με το όνομα Γουόκερ και τον Lee Marvin  στο Point Black του 1967 και ως Πόρτερ με τον Mel Gibson στο Payback το 1999.

Σκηνοθέτης είναι ο Taylor Hackford (The Devil’s Advocate, Ray, Proof of Life) και το σενάριο έχει γράψει ο John J. McLaughlin που έχει γράψει και το Black Swan αλλά και το επερχόμενο Hitchcock.

To Parker έχει προγραμματιστεί για τις Ελληνικές αίθουσες για τις 24 Ιανουαρίου 2013.

Μαζί με το Trailer κυκλοφόρησε και η επίσημη αφίσα της ταινίας:

 

Parker (2013) – O Statham επιστρέφει με την Jennifer Lopez, το πρώτο trailer

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα