Αναζήτηση:
Η αντιμετώπιση της αποτυχίας από διάσημες γυναίκες!
Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018
11:30

Πως αντιμετωπίζουν την αποτυχία οι celebrity

 

Μιλώντας για την αποτυχία

lively gossip girl

Η αντιμετώπιση της αποτυχίας περιλαμβάνει να μιλάμε ανοικτά γι αυτή.
Κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο, όμως η πανέμορφη ηθοποιός Blake Lively παραδέχτηκε πως η ιστοσελίδα lifestyle της που έκλεισε το 2015 δεν ήταν αυτό που περίμενε. Όταν συνέβη το γεγονός πολλά διεθνή μέσα την κατέκριναν όμως η ίδια είπε πως απλά έχει την ευκαιρία για βελτίωση και ανασυγκρότηση για να επιστρέψει πιο δυναμικά.

Η αποτυχία είναι ευκαιρία

foibh filarakia

Η Lisa Kudrow, η γνωστή Φοίβη από τα Φιλαράκια, πριν γίνει η αγαπημένη μας πρωταγωνίστρια έζησε την αποτυχία σε μία οντισιόν. Εκείνη την στιγμή η αποτυχία την στεναχώρησε πολύ. Αν όμως είχε πάρει εκείνο το ρόλο ποτέ δεν θα γνώριζε την παγκόσμια επιτυχία με τη σειρά Φιλαράκια. Η ίδια λέει πως όλες οι αποτυχίες μέχρι τα Φιλαράκια, είναι για εκείνη οδηγοί που την έφτασαν στην επιτυχία.

Κίνητρο από την αποτυχία

sygkrafeas harry potter

Μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές βιβλίων είναι αυτή του Harry Potter και η συγγραφέας του Rowling έζησε μία πολύ φτωχή ζωή πριν την μεγάλη επιτυχία. Σήμερα είναι μία από τις πλουσιότερες Βρετανίδες αλλά αυτό έγινε με δημιουργηκότητα, θέληση και πολλά όχι από διάφορους εκδοτικούς οίκους. Κατά την ίδια οι απορρίψεις που βίωσε της έδιναν μεγαλύτερο κίνητρο κάθε φορά. 

Η αντιμετώπιση της αποτυχίας

oprah winfrey

Η πασίγνωστη παρουσιάστρια και φιλάνθρωπος  Oprah Winfrey είναι μία κατηγορία από μόνη της. Από την κακοποίηση στα εφηβικά της χρόνια έως τις πρώτες της δουλειές που ήταν όλες αποτυχημένες, όλα την έκαναν την δυναμική γυναίκα που είναι σήμερα. Η ίδια λέει πως ακόμα και τις πιο άσχημες εργασιακά εμπειρίες της τις θυμάται και χαίρεται που τις έζησε γιατί την έκαναν γνήσια επαγγελματία. Οι αποτυχίες κατά την Όπρα είναι αυτές που μας ωριμάζουν και μας κινητοποιούν να γίνουμε καλύτερες. 

Πηγή: www.ediva.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα