Αναζήτηση:
Downton Abbey [TV] – Η Maggie Smith επιστρέφει στον 4ο κύκλο
Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2013
12:22

Pame Cinema -

Καλά νέα για τους πολυπληθείς φίλους της σειράς Downton Abbey του Βρετανικού ITV, καθώς η μεγάλη κυρία Maggie Smith συμφώνησε να επιστρέψει για την τέταρτη σαιζόν.

Μια ημέρα μετά την βράβευσή της με Χρυσή Σφαίρα Β΄ Γυναικείου ρόλου, η Αγγλίδα ηθοποιός ανακοίνωσε πως θα επανέλθει στο ρόλο της Λαίδης Βάιολετ με την κοφτερή γλώσσα, ένας ρόλος που έχει κάνει τη σειρά να αποκτήσει περισσότερους φίλους απ΄ όσους θα είχε χωρίς αυτήν.

Η σειρά έχει κερδίσει πολλά βραβεία, ανάμεσα στα οποία μια Χρυσή Σφαίρα πέρσι για την καλύτερη μίνι σειρά, τρία ΕΜΜΥ ένα εκ των οποίων ήταν πάλι για την Maggie Smith και δύο BAFTA, ενώ οι συντελεστές της και οι πρωταγωνιστές της έχουν μόνιμες υποψηφιότητες σε όλους τους σχετικούς θεσμούς.

Ο Maggie Smith είχε ανακοινώσει πέρσι πως η τρίτη της χρονιά θα ήταν και η τελευταία, ωστόσο ο δημιουργός της σειράς Julian Fellowes τελικά κατάφερε να μεταπείσει την Dame, βοηθούσης πιθανώς και της διάκρισής της.

Στη σειρά έχουν υπογράψει ήδη να επιστρέψουν οι περισσότεροι από τους βασικούς πρωταγωνιστές πλην του Dan Stevens (που ερμήνευε τον Matthew Crawley), ο οποίος απεχώρησε οριστικά και αμετάκλητα επισύροντας και την μήνι των φανατικών οπαδών, καθώς η φετινή χρονιά θα τον βρει στη θεατρική σκηνή της Νέας Υόρκης στο έργο The Heiress στο Μπρόντγουεϊ, δίπλα στην Jessica Chastain.

Η σειρά που προβάλλεται και από την Ελληνική τηλεόραση έχει γίνει η αγαπημένη και του Αμερικανικού κοινού, το οποίο τώρα που ξεκίνησε η μετάδοση του τρίτου της κύκλου αύξησε ακόμα περισσότερο το κοινό της.

Στην τρίτη σαιζόν η οικογένεια Crawley μπαίνει ενωμένη στην δεκαετία του ’20, όπου θα έχει να αντιμετωπίσει οικονομικές δυσκολίες, γάμους, παιδιά και βέβαια όλα παράλληλα με τις ιστορίες του προσωπικού της που έχει και αυτό τη δική του πορεία.

Τώρα με την παραμονή της Maggie Smith, τo μέλλον του τέταρτου κύκλου που φαινόταν αρχικά αβέβαιο, έγινε πολύ πιο ορατό και φωτεινό.

Downton Abbey [TV] – Η Maggie Smith επιστρέφει στον 4ο κύκλο

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα