Αναζήτηση:
Το "How I met your mother" έρχεται στον ΑΝΤ1...
Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2010
11:45
Την σειρά How I met your mother πρόκειται να ρίξει στην μάχη της τηλεθέασης ο ΑΝΤ1.

Συμφωνα με τον προγραμματισμό του σταθμού η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται το
Σάββατο 25/9 στις 17:15.

Το "How I Met Your Mother" το αντίπαλο δέος των θρυλικών "Friends" είναι μια κωμωδία που ασχολείται με τη ζωή του Ted (Josh Radnor) και πως ερωτεύτηκε τη μητέρα των παιδιών του.

Το έτος 2030, ο Ted αποφασίζει να αφηγηθεί στον γιο και την κόρη του τα γεγονότα που οδήγησαν στη συνάντησή του με τη μητέρα τους. Έτσι αρχίζει να ξετυλίγεται το νήμα μιας απολαυστικής ιστορίας γεμάτης ρομαντικά αλλά και διασκεδαστικά απρόοπτα.

Όλα αρχίζουν όταν ο καλύτερος φίλος του Ted, ο Marshall (Jason Segal), ανακοίνωσε ότι πρόκειται να παντρευτεί την κoπέλα του Lily (Alyson Hannigan) με την οποία είναι μαζί για πολύ καιρό. Τότε ο Ted συνειδητοποιεί ότι θα πρέπει να κάνει κάτι κι αυτός αν θέλει να βρει την πραγματική αγάπη. Στην αναζήτηση του τον βοηθάει ο φιλος του Barney (Neil Patrick Harris), που είναι αμετανόητος εργένης, με ατελείωτες, κάποιες φορές εξωφρενικές, απόψεις. Όταν ο Ted γνωρίζει την Robin (Cobie Smulders), είναι σίγουρος ότι την ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά, αλλά η μοίρα ισως έχει άλλη γνώμη...

Στην Αμερική προβάλεται από το κανάλι CBS έχει διανύσει 5 season ενώ η 6η πρόκειται να ξεκινήσει στις 20/9.


Πηγή: tvnea.blogspot.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα

Σχετικά Show

  How I met your mother