Αναζήτηση:
Η Μαρία Μπακοδήμου αποκαλύπτει - «Το τούρκικο καμάκι είναι σαν ένα ανατολίτικο ιταλικό καμάκι»
Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018
17:23


Η Μαρία Μπακοδήμου βρέθηκε πρόσφατα σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής και μίλησε στους δημοσιογράφους για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, τις φήμες για νέο σύντροφο.

Φυσικά αναφέρθηκε στο Power Of Love και για το πως πέρασε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στην Τουρκία, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή.

«Όλα τα διάβαζα και τα άκουγα που έγραφαν ή έλεγαν για μένα και το Power of love. Για εμένα ήταν μία υπέροχη χρονιά και ελπίζω και αυτή που έρχεται να είναι υπέροχη. Πέτυχε απόλυτα το πείραμα για το Power of love. Αναγνώρισα συμπεριφορές, καταστάσεις που δεν ήξερα και δεν ήξερα πώς να ισορροπήσεις… Υπήρξαν οι σκέψεις να ξεκινήσει τώρα, όμως υπήρχε το «Ταλέντο» και πολλές άλλες υποχρεώσεις. Το Φεβρουάριο θα είμαι πάλι στην Κωνσταντινούπολη. Τα γυρίσματα ήταν σκληρά, πολλές ώρες δουλειάς…», είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Η ζωή μου ήταν φοιτητική στην Τουρκία. Η αλήθεια είναι ότι πέρασα ωραία γιατί δεν με ξέρανε γιατί ήταν πολύ ωραίο μπορούσα να περπατώ στο δρόμο μόνη μου ή με παρέα και να μην με βλέπει κάποιος που με ξέρει…Διάβασα ότι υπήρχε κάποιος πάμπλουτος σύντροφος στην Κωνσταντινούπολη και στεναχωριέμαι που δεν υπάρχει. Ναι με φλερτάρανε στο δρόμο. Το τούρκικο καμάκι είναι σαν ένα ανατολίτικο ιταλικό καμάκι»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


Πηγή: protothema.gr
Vodafone TV. Δες το 1ο επεισόδιο της αποκλειστικής σειράς The Truth About The Harry Quebert Affair
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα