Αναζήτηση:
Τρίτη με περιπέτεια και δράση στον ΣΚΑΪ
Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2010
00:00
Βραβευμένες σειρές γεμάτες περιπέτεια και δράση προβάλλει την Τρίτη το βράδυ από τις 22.00 έως και τις 03.00 μετά τα μεσάνυχτα ο ΣΚΑΪ.

Στις 22:00 θα προβληθεί το 3ο επεισόδιου του 6ου κύκλου του "CSI Miami: Στον τόπο του εγκλήματος" όπου η ειδική ομάδα εξιχνίασης εγκλημάτων αναζητά τους ενόχους μέσα στον πλούτο, την αφθονία και τους γρήγορους ρυθμούς του Μαϊάμι.

Στις 23.00 τη σκυτάλη παίρνει η ομάδα από το "CSI, Λας Βέγκας : Στον τόπο του εγκλήματος". Οι ντετέκτιβ της υπηρεσίας εξιχνίασης εγκλήματος, αναζητά τους ενόχους, ερευνώντας και αναλύοντας τα στοιχεία που συγκεντρώνουν από τον τόπο του εγκλήματος για να λύσουν το μυστήριο.

Στις 23.45 θα προβληθεί ένα ακόμη επεισόδιο του β΄ κύκλου της βραβευμένης με δύο ΕΜΜΥ δραματική σειρά "Dexter" .Ο Dexter είναι εγκληματολόγος στο Τμήμα Ερευνών της Αστυνομίας του Μαϊάμι αλλά έχει βέβαια και μια δεύτερη ζωή, που ξεκινά μόνο αφού πέσει η νύχτα. Ακολουθώντας τα βήματα του θετού του πατέρα, έχει αναλάβει να αποδίδει δικαιοσύνη, σύμφωνα με το δικό του κώδικα.

Στη 01.00 θα προβληθεί ένα ακόμη επεισόδιο του "CSI, Νέα Υόρκη : Στον τόπο του εγκλήματος". Ο βίαιος και σκοτεινός κόσμος των ντετέκτιβ της Υπηρεσίας Εξιχνίασης Εγκλημάτων ξεδιπλώνεται στην οθόνη, καθώς η ομάδα του CSI χρησιμοποιεί τις καλύτερες επιστημονικές και τεχνικές μεθόδους τόσο στα εργαστήρια όσο στον τόπο του εγκλήματος για να λύσει τους γρίφους και να συλλάβει τους εγκληματίες.

Τέλος, στις 02.00 θα προβληθεί ένα ακόμη επεισόδιο του «CSI, Μαϊάμι: Στον τόπο του εγκλήματος».
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο