Αναζήτηση:
The Campaign (2012) – Το πρώτο trailer
Σάββατο, 12 Μαΐου 2012
11:22

Pame Cinema -

Δύο υποψήφιοι δίνουν τον ‘ωραίο’ αγώνα για μια θέση στο Κογκρέσο, και γιατί όχι, ίσως και για την καρέκλα του Λευκού Οίκου.

Ο Cam Brady (Will Ferrell) έχει εκλεγεί τέσσερις φορές στο αξίωμα του Γερουσιαστή και δεν έχει αντίπαλο! Όμως όταν θα θέσει πάλι υποψηφιότητα με τα μάτια στραμμένα στο νούμερο 1600 της Pennsylvania Ave. θα διαπιστώσει πως αυτή τη φορά δεν είναι μόνος του. Ο αντίπαλός του στις εκλογές Marty Huggins (Zach Galifianakis), είναι ένας κοντός, χοντρός και αφελής νέος πολιτικός, πού φαίνεται εντελώς ακίνδυνος. Όμως τελικά τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα για τον επαγγελματία πολιτικό, καθώς η προεκλογική εκστρατεία και των δύο θα καταλήξει σε αγώνα πυγμαχίας με τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη.

Κωμωδία του Jay Roach (Austin Powers, Meet the Parents) που εκτός από τους δύο πρωταγωνιστές παίζουν και οι Jason Sudeikis, Dylan McDermott, Brian Cox, Dan Aykroyd και John Lithgow.

Πριν την κυκλοφορία του trailer κυκλοφόρησαν και δύο μικρά εισαγωγικά trailers που παρουσιάζουν την προεκλογική εκστρατεία του κάθε υποψηφίου.

 

Το The Campaign θα βγει στις αίθουσες στις ΗΠΑ στις 10 Aυγούστου 2012.

 

 

 

The Campaign (2012) – Το πρώτο trailer

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα