Αναζήτηση:
Η Αννίτα είπε ναι: ο νέος ρόλος που ήρθε στη ζωή της
Πέμπτη, 9 Μαΐου 2019
23:30

Η Αννίτα Πάνια, ένας άνθρωπος ξεχωριστού ύφους και τρόπου, έχει μία μακρόχρονη διδαδρομή στην ιδιωτική τηλεόραση. Αν και η ίδια έχει δηλώσει αρκετές φορές ότι είναι ένας άνθρωπος που βαριέται εύκολα, ακολουθεί μία συγκεκριμένουν είδους πορεία.

Τώρα, όμως, έρχεται να εκπλήξει, απαντώντας καταφατικά στην πρόταση που της έγινε από έναν άνθρωπο που γνωρίζει πολύ καλά, αφού υπήρξαν στενοί συνεργάτες και σχεδόν οικογένεια, μετά από τα αρκετά χρόνια που η παρουσιάσρια διατηρούσε σχέση με τον ανιψιό του. 

Η Πάνια θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία, σύμφωνα με την Espresso, αφού δέχτηκε με μεγάλη χαρά να συμμετάσχει στον πέμπτο κύκλο της ταινίας «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα». Η πρόταση έγινε από τον Όμηρο Ευστρατιάδη.

Ο ρόλος της είναι έκπληξη, καθώς θα υποδυθεί μια καθηγήτρια ψυχολογίας στο sequel της ταινίας. Τα γυρίσματα έχουν ήδη πραγματοποιηθεί με τον σκηνοθέτη να ομολογεί ότι η Αννίτα ήταν άνετη και πολύ καλή. 

Στην ταινία θα δούμε ακόμα την Ελένη Φιλίνη, τον Πασχάλη Τσαρούχα, τον Σπύρο Μπιμπίλα, τον Ηλία Κωνσταντίνου, τον Μέμο Κοέν, την Ειρήνη Στεριανού, την Στέλλα Μιζεράκη και άλλους.


Πηγή: www.markos.tv
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα