Αναζήτηση:
Τέλος από το ''Κάτω Παρτάλι'' βασική πρωταγωνίστρια
Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2015
13:59

Κατάφερε για δύο σεζόν να σημειώσει υψηλές τηλεθεάσεις και να κερδίσει τους τηλεθεατές, που κάθε βδομάδα… πήγαιναν στο «Κάτω Παρτάλι». Παρά τις οικονομικές δυσκολίες ,τα στελέχη του MEGA έχουν δώσει το «πράσινο» φως ώστε η πετυχημένη σειρά του Λευτέρη Παπαπέτρου να συνεχίσει και να ολοκληρωθεί αυτή τη σεζόν.

Ωστόσο, στα καινούρια επεισόδια δεν θα είναι ένα από τα πρόσωπα που είχαν κερδίσει πολύ θετικές κριτικές. Κι αν το μυαλό σας πηγαίνει στον Γιάννη Τσιμιτσέλη -που ως γνωστόν θα είναι το καινούριο πρόσωπο στη σειρά του ALPHA «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»- κάνετε λάθος…

Ο ηθοποιός θα είναι και στη σειρά του MEGA και μάλιστα στα περισσότερα από τα καινούρια επεισόδια. Το πρόσωπο που δεν θα είναι στο «Κάτω Παρτάλι» είναι η Νάντια Κοντογεώργη, η «Βίβιαν», που την περίοδο των γυρισμάτων της σειράς θα κάνει καθημερινές πρόβες για τη θεατρική παράσταση «Όπερα της πεντάρας» και είναι αδύνατον να είναι και στα καθημερινά γυρίσματα.Ωστόσο, επιθυμία στελεχών του σταθμού είναι η «Βίβιαν» να επανέλθει στη σειρά, έστω και για λίγα επεισόδια, όταν ανέβει τον Φεβρουάριο η παράσταση στο θέατρο «Παλλάς». Από την άλλη,όμως, φαίνεται ότι υπάρχουν… οικονομικές διαφορές μεταξύ των δύο πλευρών και αν τελικά δεν… γεφυρωθεί το χάσμα, τότε μάλλον η «Βίβιαν» δεν θα εμφανιστεί ποτέ ξανά στο «Κάτω Παρτάλι».

Ωστόσο, σε νέους ρόλους θα δούμε πολλά πρόσωπα που θα συνεχίσουν την ιστορία του Λευτέρη Παπαπέτρου, που θα ολοκληρωθεί σε δέκα καινούρια επεισόδια. Τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν τέλη Νοεμβρίου ώστε ο νέος κύκλος να κάνει πρεμιέρα λίγο πριν το τέλος του Φεβρουαρίου.

Πηγή:Newsit.gr

Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα

Σχετικά Show

  Κάτω Παρτάλι