Αναζήτηση:
Ζένια Μπονάτσου: Ο λόγος που βρίσκεται εκτός θεάτρου
Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2020
12:59Η Ζένια Μπονάτσου, εγγονή της Ζωής Λάσκαρη, μίλησε στο "On Time" και την Σάσα Σταμάτη και αποκάλυψε πως δουλεύει στην Μύκονο για βιοποριστικούς λόγους.


«Είμαι στη Μύκονο και εργάζομαι ως σερβιτόρα στο Alemagou. Το έχουν οι θείοι μου και ήθελα να έρθω να δουλέψω. Είναι η δεύτερη χρονιά που έρχομαι και δουλεύω. Εμένα με γνωρίζεις πολύ καλά και ξέρεις ότι μου αρέσει το θέατρο και η τέχνη. Δυστυχώς όμως από αυτό δεν μπορείς να ζήσεις οικονομικά και για μένα η δουλειά αυτή είναι κάτι καινούργιο τον τελευταίο ενάμισι χρόνο. Περνάω καλά, μου αρέσει. Είναι κάτι καινούργιο που βιώνω» εξήγησε η Ζένια Μπονάτσου.

«Είχα μια πρόταση για μια θεατρική παράσταση να παίξω το χειμώνα, αλλά επειδή προτεραιότητα είχα δώσει στην εστίαση και είχα κλείσει, δεν μπορούσα να "κρεμάσω" την ομάδα στο μαγαζί. Στη ζωή χρειάζεται να κάνουμε κάποιες θυσίες ορισμένες φορές και να είμαστε σωστοί και να μην πουλάς μια δουλειά όταν την έχουμε κλείσει», είπε χαρακτηριστικά για την απουσία της από το θέατρο. Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα