Αναζήτηση:
H Meryl Streep δε βαριέται να σπάσει ρεκόρ στα Όσκαρ
Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018
11:33

 

Κερδίζει τον ίδιο της τον εαυτό και έχει αφήσει δεύτερους Katherine Hepburn και Jack Nicholson.

Η Meryl Streep έχει τις περισσότερες υποψηφιότητες Όσκαρ στην ιστορία του θεσμού, και η φετινή της υποψηφιότητα για την ταινία “The Post” την πάει ακόμα ένα βήμα πιο μπροστά.

Συγκεκριμένα, η Streep φέτος παρέλαβε την 21η υποψηφιότητά της, και έτσι πέρασε μπροστά από τους Katherine Hepburn και Jack Nicholson που είναι στην δεύτερη θέση με 12 υποψηφιότητες ο καθένας.

Η Streep είχε ήδη σπάσει το ρεκόρ των υποψηφιοτήτων, και με αυτή για το “The Post”, όπου υποδύεται την ιδιοκτήτρια της εφημερίδας The Washington Post, "νίκησε" και τον εαυτό της, ο οποίος είχε έτσι και αλλιώς την κορυφή στη σχετική λίστα.

Παρόλες τις 21 υποψηφιότητές της, η Streep έχει κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο μόλις 3 φορές για τις ταινίες Kramer vs. Kramer (1979), Sophie's Choice (1982), και το The Iron Lady (2011).

Φέτος, συναγωνίζεται τις ερμηνείες των Sally Hawkins για το The Shape of Water, της Frances McDormand για το Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, της Margot Robbie για το I, Tonya και της Saoirse Ronan για το Lady Bird.

Θυμάσαι όταν ο Donald Trump είπε ότι είναι υπερεκτιμημένη. Χμ….


Πηγή: www.allyou.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα