Αναζήτηση:
Dave Seaman, G-Pal @ NID
Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015
13:36


O Bρετανός θρύλος της ηλεκτρονικής μουσικής και ένας από τους πιο επιτυχημένους remixers των μεγαλύτερων ονομάτων της pop, ο Dave Seaman επιστρέφει για ένα αυθεντικό house party, στον πιο chic underground χώρο της πόλης, το NID.

Ο Seaman είναι ένας από τους ανθρώπους που ώθησε την ανεξάρτητη dance σκηνή σε βήματα προόδου μέσα από labels όπως τη Stress Records, την Audio Therapy και την ακόμα πιο πρόσφατη Selador Recordings. Οι δισκογραφικές του έχουν υπάρξει «σκεπή» για σπουδαίους καλλιτέχνες όπως ο Sasha, o John Digweed, o Danny Tenaglia και οι Groove Armada.

Παράλληλα, είναι ένας από τους πρώτους συντάκτες της «βίβλου» των clubbers, του περιοδικού Mixmag.

Οι παραγωγές του και τα remix του για ονόματα όπως ο David Bowie, οι Pet Shop Boys και οι U2, τα 20 και πλέον compilations του για την Global Underground και τη Rennaissance, αλλά και η δράση του στο Radio 1 Essential Mix του BBC είναι μερικά απ’ όσα χρωστάμε στον Dave Seaman, ο οποίος μετά από 25 χρόνια ασταμάτητης πορείας με εμφανίσεις σε πάνω από 70 χώρες του κόσμου έχει κάθε δικαίωμα ν’ αποτελεί ένα τεράστιο υπόδειγμα Dj και παραγωγού που δεν επαναπαύεται ποτέ.

Ο Dave Seaman θα μοιραστεί τα decks του NID με τον Έλληνα «ομόλογό» του, G-Pal.

O κατά κόσμον Γιώργος Παλλήκαρης, ιδρυτής και βασικός καλλιτέχνης της Swift Records και ένας εκ των παραγωγών που ταυτίστηκαν με την KLIK Records, ξεκίνησε την καριέρα του στα τέλη του 1997, ενώ ακόμη σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Σύντομα ένας αρκετά μεγάλος αριθμός αξιοσέβαστων labels άρχισαν να του χτυπούν την πόρτα. Επτά χρόνια μετά ίδρυσε την Swift Records σε συνεργασία με την UCMGNY, ως outlet για τις tribal και progressive παραγωγές του. Σήμερα η Swift Records είναι πλέον ένα ανεξάρτητο label. Με τις πωλήσεις να αυξάνονται σταθερά και με άδειες να έρχονται από τους Deep Dish και τον Steve Lawler για τα mix άλμπουμ της Global Underground καθώς και DJ mixes από τους David Duriez, Terry Lee Brown Jr., Oscar G. για την συλλογή Space club, ανάμεσα σε πολλά άλλα, ο G. Pal συνεχίζει να δημιουργεί και να επιβεβαιώνει τη κυρίαρχη θέση του στο ρόστερ των Ελλήνων παραγωγών. 

NID 
Πατριάρχου Ιωακείμ 37, Κολωνάκι 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ / TABLE RESERVATION INFO

DOWN AREA

Tables : 200 EURO minimum / 8 PAX 
25 euro / ελάχιστη κατανάλωση ανά άτομο (8 people minimum) (2 Bottles )

Stands and Bar : 100 EURO / 4 PAX 
25 euro / ελάχιστη κατανάλωση ανά άτομο (4 people minimum) (1 Bottle )

UP AREA

Tables : 100 EURO minimum / 4 PAX 
25 euro / ελάχιστη κατανάλωση ανά άτομο (4 people minimum) (1 Bottle)

Κρατήσεις τραπεζιών:
- Τηλ.: 6907073510
- E-mail: reservations@blendathens.com

Τιμή εισόδου:
10 ευρώ


Πηγή: athensbars.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο