Αναζήτηση
Ειδήσεις
Με 25 εκατ. δολάρια κάνεις δική σου την έπαυλη που κάποτε ανήκε στον Lenny Kravitz
Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017
23:04

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά σπίτια στο Μαϊάμι είναι η έπαυλη που κάποτε ανήκε στον Αμερικανόροκ σταρ Lenny Kravitz.Τομεσογειακής αρχιτεκτονικής καιαισθητικήςοίκημα, που βρίσκεταιστη γειτονιά των rich and famousSunset Islands,χτίστηκε το 2001. Τότε ήταν που την αγόρασε καιο 53χρονος Lennyδίνοντας 9 εκατομμύρια δολάρια. Στη συνέχεια την πούλησε στο μεσίτη Stephen Muss για 14,5 εκατ. δολάρια, ο οποίος εδώ και ένα χρόνο της έχει βάλει και πάλιπωλητήριο.

Η πολυτελέστατη έπαυλη περιλαμβάνει μεταξύ άλλων6 μεγάλες κρεβατοκάμαρες, 7 μπάνια και 3 wc, μεγάλο living room, μαρμάρινα πατώματα,γκαράζ για 3 αυτοκίνητα, γυμναστήριο, μίνι αίθουσα προβολής ταινιών, ασανσέρ για να μετακινείται κανείς στους ορόφους,ιδιωτικήπαραλία,πισίνα με θαλασσινό νερό, προβλήτα για τα σκάφη και κήπο με φοίνικες.

Εδώ ο Kravitz πέρασε σημαντικό μέρος τη ζωής του καθώς ήταν το αγαπημένο του σπίτι. Ερχόταν συχνά και καλούσε και τους φίλους του για πάρτι που διαρκούσαν όλη νύχτα.Και μπορείεκείνος να έδωσε 9 εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσει τη βίλα αυτή, και να εσέπραξε 14,4 από τον Muss, όμως σήμεραο τυχερός θα πρέπει να βάλει πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη και να πληρώσει 25 εκατομμύρια δολάρια, καθώς με αυτήν την τιμή έχει βγει στην αγορά.


Πηγή: www.tamtam.news
Σχετικά με την είδηση πρόσωπα
Λέννυ Κράβιτζ
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: webmaster@ishow.gr
Δελτία τύπου: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551