Αναζήτηση:
Διαβάστε τη συνέχεια στους "9 μήνες" του STAR
Κυριακή, 12 Ιουνίου 2016
15:29
Δευτέρα 27/6
Επεισόδιο 199

Ο Μάνος λέει στη Μαρίνα πως θα ζητήσει το εξιτήριό του, προκειμένου να είναι πιο γρήγορα μαζί. Στη θύμηση της υπόσχεσής της απέναντι στον Κυριάκο, να γυρίσει στο σπίτι τους όταν ο Μάνος βγει από το νοσοκομείο, η Μαρίνα αποφασίζει να περάσει την τελευταία μέρα κοντά του.

Η Χαρά οδηγεί την Κρίστη σε κάποιο απομονωμένο μέρος, χωρίς να έχει αντιληφθεί τον πατέρα της που την παρακολουθεί. Ο Αντρέας λαμβάνει μήνυμα στο κινητό του πως έξω από τη Δίωξη τον περιμένει ένα αυτοκίνητο. Την ώρα που βγαίνει από το γραφείο του έρχεται η Δάφνη, αλλά αποφεύγει να της πει πού πηγαίνει. Ο Διαμαντίδης χάνει από το οπτικό του πεδίο τη Χαρά και την Κρίστη και, προαισθανόμενος το κακό που πρόκειται να κάνει η κόρη του, πανικοβάλλεται. Η Μάρθα ξεναγεί την Ελπίδα στο σπίτι τους.

Η Εύα, εγκαταλελειμμένη από όλους, οικτίρει τη Μάρθα για το κακό που της έκανε και φεύγει αποφασιστικά από το σπίτι της. Την ίδια ώρα, η Δάφνη ενημερώνεται πως δεν υπάρχουν επαρκείς αποδείξεις που να ενοχοποιούν την Εύα για τον εγκλεισμό της Φωτεινής στο Ίδρυμα, με συνέπεια να μην μπορεί να τιμωρηθεί. Ο Άλκης πηγαίνει στο σπίτι της Κρίστης και συναντάει την Άννα. Ένας έντονος καυγάς ξεσπάει ανάμεσά τους, με τον έναν να επιρρίπτει ευθύνες στον άλλον για την απόφαση της Κρίστης να δώσει το μωρό για υιοθεσία.

Την ίδια ώρα, η Ντορέτα στο μοναστήρι μονολογεί στο μωρό πως αν δεν μπορέσει να το έχει μόνο εκείνη, δε θα το έχει κανείς, υποδηλώνοντας την πρόθεσή της να το οδηγήσει μαζί της μέχρι και στον θάνατο. Η Χαρά εξαναγκάζει την Κρίστη να καταπιεί τα χάπια που είχε κλέψει από την κλινική, ώστε ο θάνατός της να μοιάζει με αυτοκτονία. Η Κρίστη προσπαθεί να της αρπάξει το όπλο, αλλά δεν τα καταφέρνει, με τη Χαρά να την απειλεί ακόμα πιο πιεστικά. Η φωνή του Διαμαντίδη όμως τη σταματάει κι έτσι τελευταία στιγμή η Κρίστη καταφέρνει να διαφύγει.

Η Μαρίνα και ο Μάνος επιστρέφουν στο σπίτι. Η Μαρίνα, γνωρίζοντας πως είναι η τελευταία φορά που περνάνε μαζί, επιμένει να μην ειδοποιήσουν ακόμα την Έλσα. Ο Μάνος πείθεται να περάσουν μόνοι τους, χωρίς να ξέρει τι θα ακολουθήσει. Ωστόσο επικοινωνεί με την Έλσα, η οποία του εκφράζει την ανυπομονησία της να βγει από το νοσοκομείο και να ζήσουν μαζί. Η Εύα κατευθύνεται προς το δωμάτιο της Ελπίδας κι έκπληκτη μαθαίνει πως γύρισε στο σπίτι της. Όταν βλέπει και το δωμάτιο της Έλενας να φρουρείται, οργίζεται περισσότερο και πεισμώνει στην απόφασή της να πάρει εκδίκηση από τη Μάρθα.

Η Κρίστη τηλεφωνεί στον Άλκη και τον ενημερώνει για την περιπέτεια που πέρασε εξαιτίας της Χαράς. Ο Αντρέας οδηγείται με καλυμμένα τα μάτια στον φάρο, που μένει ο Βίκτωρας κι έκπληκτος τον ακούει να του λέει πως θα τον αφήσει ήσυχο μόνο αν σκοτώσει τον Σερέτη. Την ίδια ώρα ο Σερέτης εκφράζει στον Πέτρο την πεποίθησή του πως αυτοί που προσπάθησαν να τον σκοτώσουν στη φυλακή ήταν άνθρωποι του Βίκτωρα και του προτείνει, μόλις βγει από το νοσοκομείο, να μπει ή σε κατ οίκον περιορισμό ή στην απομόνωση στη φυλακή μακριά από όλους τους άλλους κρατούμενους. Ο Πέτρος επιλέγει να μπει στην απομόνωση.

Ο Αντρέας νιώθει εγκλωβισμένος όταν ο Βίκτωρας του λέει πως ή θα «καθαρίσει» τον Σερέτη ή θα μπει φυλακή για τον φόνο του σκοπευτή. Ο Άλκης καθησυχάζει την Κρίστη πως θα είναι μαζί, τόσο για την ανεύρεση του παιδιού τους, όσο και για την υπόλοιπη ζωή τους…

Τρίτη 28/6
Επεισόδιο 200

Ο Μάνος εκφράζει την απορία του στον Χρήστο πώς ο Κυριάκος έδωσε τη συγκατάθεσή του να γίνει δότης η Έλσα, προσπαθώντας να μαντέψει το αντάλλαγμα που πήρε για να το κάνει. Η Κρίστη οργίζεται για άλλη μία φορά, όταν βλέπει στην κατάθεση που έδωσε η Άννα στον ντεντέκτιβ, την ανάμειξη της Άντρης στην υπόθεση του μωρού. Την ίδια ώρα η ηγουμένη λέει στη Ντορέτα πως κάποιες καλόγριες θα φύγουν με πλοίο για τη Βαρκελώνη, όπου θα φιλοξενηθούν σε αδερφό μοναστήρι και της προτείνει αν θέλει να φύγει κι εκείνη μαζί τους με το μωρό.

Η Ντορέτα ενθουσιάζεται με την προοπτική που ανοίγεται μπροστά της. Η Δάφνη καταλαβαίνει πως υπάρχει κάτι σοβαρό που απασχολεί τον Αντρέα. Όταν η Μαρίνα επιστρέφει στο σπίτι του Μάνου, ξαφνιάζεται μπροστά στην επιμονή του να μάθει τι της ζήτησε ο Κυριάκος για να δώσει τη συγκατάθεσή του για τη μεταμόσχευση. Η Κρίστη αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια του Κυριάκου για να ανακαλύψει τη σχέση που είχε η Άντρη με τη Ντορέτα και το μωρό.

Όσο κι αν ο Μάνος επιμένει να μάθει τι ζήτησε ο Κυριάκος, η Μαρίνα παραμένει στην απόφασή της να μην του αποκαλύψει την αλήθεια. Η Μάρθα ζει συγκινητικές στιγμές με την Ελπίδα στο σπίτι της, χωρίς να έχει αντιληφθεί την Εύα που βρίσκεται έξω και παραμονεύει. Ο Βίκτωρας στέλνει μήνυμα στον Αντρέα πως έχει τρεις μέρες διορία για να βγάλει τον Σερέτη από τη μέση. Η Κρίστη φτάνει στο σπίτι του Κυριάκου και μαζί με την Έλσα του ζητάνε να μάθει από την Άντρη τι απέγινε το μωρό. Ο Κυριάκος υπόσχεται να βοηθήσει και φεύγει αμέσως για την Πάφο.

Πριν όμως στέλνει μήνυμα στη Μαρίνα, λέγοντας πως, σήμερα που ο Μάνος βγαίνει από το νοσοκομείο, την περιμένει στο σπίτι τους. Η Δάφνη κι ο Αντρέας επισκέπτονται τον Πέτρο και μαθαίνουν για την απόφασή του να γυρίσει στη φυλακή στην απομόνωση. Η Δάφνη όμως του ζητάει να πάνε να δούνε μαζί τη μητέρα της. Η Έλσα σοκάρεται με την περιπέτεια της Κρίστης εξαιτίας της Χαράς, ενώ παράλληλα εκφράζει τις αμφιβολίες της για το εάν ο Άλκης έχει καταλάβει τα λάθη του. Την ίδια ώρα, ο Άλκης αποφασίζει να διακόψει την περιοδεία του και να επικεντρωθεί στην ανεύρεση του μωρού, αλλά κάμπτεται όταν ένας συνεργάτης του τού λέει πως με αυτή η περιπέτεια θα κερδίσει πόντους για την πολιτική του καριέρα.

Ο Τζόνυ ενημερώνει την Κρίστη πως το CD της είναι sold out σε όλα τα σημεία πώλησης, αλλά η Κρίστη δε συμμερίζεται τον ενθουσιασμό του, καθώς το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να βρεθεί το παιδί της. Ο Αντρέας βασανίζεται στην απόφαση που καλείται να πάρει, εξαιτίας των απειλών του Βίκτωρα Αλεξιάδη. Ο Βίκτωρας στέλνει μήνυμα στον Αντρέα, λέγοντας πως η προθεσμία που του δίνει είναι τελικά δύο μέρες και όχι τρεις. Η Μάρθα επισκέπτεται τον Πέτρο κάτω από μεγάλη συναισθηματική φόρτιση. Ωστόσο, τον ενημερώνει για την κατάσταση της Έλενας, που έχει μείνει χρόνια πίσω, όταν εκείνος ήταν ακόμα νέος και η Δάφνη πέντε χρονών και πώς πρέπει να τη χειριστεί.

Την ίδια ώρα η Δάφνη λέει στην Έλενα πως θα την πάρει σπίτι της, χωρίς ακόμα να της αποκαλύψει πως είναι η κόρη της. Ο πρώτος έλεγχος στη μετεγχειρητική πορεία του Μάνου είναι εξαιρετικός, γεμίζοντάς τον αισιοδοξία για το μέλλον. Ο Κυριάκος φτάνει στην Πάφο και απαιτεί να μάθει όλη την αλήθεια για την ανάμειξη της Άντρης στο θέμα της Ντορέτας και του μωρού. Εκείνη αναγκάζεται να ομολογήσει πως τη βοήθησε αρχικά, αλλά τώρα πια έχει χάσει κι η ίδια τα ίχνη της. Την ίδια ώρα, μία μοναχή έχει βγει για ψώνια και βλέπει στην τηλεόραση ενός μαγαζιού τη φωτογραφία του μωρού που έχει η Ντορέτα…

Τετάρτη 29/6
Επεισόδιο 201

Ο Κυριάκος φεύγει έξαλλος από το σπίτι της Άντρης, λέγοντας πως δε θέλει να είναι μάνα του πια. Η Άντρη παθαίνει καρδιακό επεισόδιο και καλεί βοήθεια. Η Μαρίνα γράφει ένα γράμμα στον Μάνο, όπου του λέει πως δε θέλει να είναι πια μαζί. Την ίδια ώρα όμως, γυρίζει ο Μάνος και την αποπροσανατολίζει, οδηγώντας την στην κρεβατοκάμαρα. Ο Αντρέας αποκαλύπτει στη Δάφνη τον εκβιασμό που υπόκειται από τον Βίκτωρα. Ο Κυριάκος τηλεφωνεί στην Κρίστη και την Έλσα, λέγοντας πως η Άντρη δεν έχει ιδέα για το πού βρίσκεται η Ντορέτα και το μωρό.

Η Δάφνη σοκάρεται με την απειλή του Βίκτωρα απέναντι στον Αντρέα, αλλά υπόσχεται πως θα τον βοηθήσει και μαζί θα βρούνε μία λύση. Η Μάρθα υποστηρίζει ψυχολογικά την Έλενα για τις αλλαγές που έχουν συμβεί στον κόσμο τα χρόνια που εκείνη ήταν έγκλειστη, ώστε να έχει καλύτερη προσαρμογή σε λίγες μέρες που θα φύγει από το Ίδρυμα. Την ίδια ώρα, η Εύα συνεχίζει να παρακολουθεί το ωράριο της Μάρθας και το πρόγραμμα της Ελπίδας στο σπίτι, ώστε να σχεδιάσει τα επόμενα βήματά της. Η Μαρίνα αφήνει το αποχαιρετιστήριο γράμμα και το δαχτυλίδι στο τραπέζι. Την ώρα που είναι έτοιμη να φύγει, ο Μάνος κατεβαίνει και βλέποντας το αποφασιστικό της βλέμμα, απαιτεί να του δώσει εξηγήσεις.

Η Μαρίνα προσπαθεί να δικαιολογηθεί πως κάτι έχει σπάσει μέσα της εδώ και καιρό, αλλά το διάστημα που εκείνος βρισκόταν μεταξύ ζωής και θανάτου δεν της επέτρεπε να πάρει την απόφασή της. Ο Μάνος εξακολουθεί να την ακούει με δυσπιστία, διαισθανόμενος πως κάτι του κρύβει. Η Κρίστη αποφασίζει να δώσει συνέντευξη στο ραδιόφωνο, στο σταθμό που της έχει προτείνει ο Τζόνυ, πιστεύοντας πως με αυτό τον τρόπο θα αλλάξει τη μοίρα σε σχέση με το μωρό της. Ο Κυριάκος γυρίζει σπίτι, όταν ενημερώνεται από το νοσοκομείο στην Πάφο πως η μητέρα του βρίσκεται στην εντατική. Η ψυχρότητα με την οποία αντιμετωπίζει το νέο σοκάρει και προβληματίζει την Έλσα.

Η Εύα πηγαίνει στο Ίδρυμα για να μάθει εάν κάποιος από τους γιατρούς έχουν αναλάβει τη θεραπεία της Ελπίδας στο σπίτι. Ο Αντρέας σοκάρεται όταν η Δάφνη του λέει αποφασιστικά πως θα δώσουν στον Βίκτωρα αυτό που του ζήτησε. Η Κρίστη δίνει συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό απαξιώνοντας τη δουλειά της, αλλά και τους πολλούς θαυμαστές της, προκαλώντας την έκπληξη του παραγωγού και του Τζόνυ, αλλά και τη λύπη της Άννας, που την ίδια ώρα ακούει σε ζωντανή μετάδοση. Η καλόγρια γυρίζει στο μοναστήρι και κοιτάζει τη Ντορέτα καχύποπτα. Ο Μάνος διαβάζει και ξαναδιαβάζει το γράμμα της Μαρίνας προσπαθώντας να καταλάβει τι πραγματικά κρύβεται πίσω από αυτό.

Η Δάφνη εξηγεί στον Αντρέα το σχέδιό της για τον εκβιασμό του Βίκτωρα, αλλά εκείνος αντιδράει έντονα. Η Εύα βρίσκει τη λογοθεραπεύτρια του ιδρύματος και μαθαίνει πως θα αναλάβει την Ελπίδα στο σπίτι της Μάρθας. Η Δάφνη βγαίνει ικανοποιημένη από το γραφείο του Σερέτη, ενώ ο Αντρέας την περιμένει με κομμένη την ανάσα. Η καλόγρια ενημερώνει την ηγουμένη για το amber alert και προτείνει να τηλεφωνήσουν στην υπηρεσία για να δώσουν το στίγμα της Ντορέτας. Εκείνη όμως είναι επιφυλακτική και αρνείται να δώσουν τα στοιχεία της. Η Ντορέτα που κρυφακούει, κυριεύεται από πανικό…

Πέμπτη 30/6
Επεισόδιο 202

Η Μαρίνα λέει στην Έλσα πως χώρισε με τον Μάνο και την προτρέπει να μείνει μαζί του. Εκείνη δέχεται να το κάνει, ωστόσο προσπαθεί για άλλη μία φορά να μεταπείσει τη Μαρίνα σχετικά με τη συμφωνία της με τον Κυριάκο. Η Άννα περιμένει την Κρίστη έξω από το σπίτι του Άλκη και την παρακαλεί να συνέλθει. Η Κρίστη για άλλη μία φορά αντιδράει και τη διώχνει. Την ίδια ώρα ο Άλκης ετοιμάζεται για τη συνάντησή του με τα μέλη της Νεολαίας του Κόμματος, αλλά όταν πληροφορείται για τη συνέντευξη της Κρίστης, τα ακυρώνει όλα για να βρεθεί κοντά της. Ο Τζόνυ βάζει σκοπό να βοηθήσει την Κρίστη στην ανεύρεση του μωρού της και βρίσκει τα στοιχεία της γυναικολόγου.

Ο Κυριάκος υποδέχεται τη Μαρίνα στο σπίτι τους σε απόλυτα ρομαντική διάθεση, αλλά εκείνη του ζητάει χρόνο για να προσαρμοστεί στη νέα της πραγματικότητα. Παράλληλα, η Έλσα βρίσκεται στο σπίτι του Μάνου και προσπαθεί με τη σειρά της να τον πείσει πως η Μαρίνα έπαψε να είναι ερωτευμένη μαζί του. Ο Μάνος δείχνει να πείθεται, μέσα του όμως είναι σίγουρος για το μυστικό που κρύβεται. Η Δάφνη κι ο Αντρέας βάζουν μπροστά το σχέδιό τους να σκοτώσουν τον Σερέτη, σύμφωνα με την απαίτηση του Βίκτωρα. Η Μάρθα δέχεται ένα τηλεφώνημα πως ο Πέτρος επανήλθε μετά από ανακοπή, και ζητάει να τη δει.

Ανήσυχη, η Μάρθα αποφασίζει να αφήσει για λίγο μόνη της την Ελπίδα, χωρίς φυσικά να υποψιάζεται πως πίσω από όλο αυτό βρίσκεται η Εύα, η οποία παραμονεύει έξω από το σπίτι της. Ο Άλκης κι η Κρίστη έρχονται πολύ κοντά, δίνοντας υπόσχεση ο ένας στον άλλον πως σ’ αυτή την περιπέτεια με το μωρό τους, θα βγουν μαζί νικητές. Η Ελπίδα λέει στη Μάρθα πως θα ανοίξει εκείνη στη λογοθεραπεύτρια. Προς μεγάλη της έκπληξη όμως, όταν η μητέρα της φεύγει και χτυπάει το κουδούνι, βλέπει μπροστά της τη μανιασμένη Εύα.

Η Έλσα λέει στη Μαρίνα πως ο Μάνος έφυγε από το σπίτι χωρίς να της πει πού πάει και ανησυχεί μην κάνει καμιά τρέλα. Την ίδια ώρα, εκείνος βρίσκεται έξω από το σπίτι και περιμένει τον Κυριάκο να φανεί. Η Εύα οδηγεί βίαια την Ελπίδα έξω από το σπίτι. Τη στιγμή που ο Κυριάκος επιστρέφει, βλέπει τον Μάνο που κρατάει ένα μαχαίρι. Ο Σερέτης φτάνει στο νταμάρι που είναι το ραντεβού του με τη Δάφνη και σωριάζεται στο έδαφος, όταν εκείνη τον πυροβολεί. Ο Μάνος απειλεί τον Κυριάκο με το μαχαίρι, αλλά παρεμβαίνει η Μαρίνα και τον διώχνει με άσχημο τρόπο.

Η καλόγρια παρακούει τη θέση της ηγουμένης και τηλεφωνεί μόνη της στην υπηρεσία amber alert, λέγοντας πού βρίσκεται η Ντορέτα. Ο Αντρέας στέλνει μήνυμα στον Βίκτωρα πως η απαίτησή του εκπληρώθηκε και τον προτρέπει να μάθει τα νέα από τις ειδήσεις. Την ίδια ώρα, η Δάφνη ενημερώνεται πως η Ντορέτα βρίσκεται στο μοναστήρι και κατευθύνεται μαζί με τον Αντρέα προς τα εκεί. Ο Βίκτωρας διαβάζει ικανοποιημένος το μήνυμα του Αντρέα και ενημερώνει έναν έμπιστό του να είναι έτοιμος για να αναλάβει τη διαδοχή του Σερέτη στο Υπουργείο.

Η Κρίστη φτάνει στη Δίωξη τη στιγμή που η αποστολή είναι έτοιμη για το μοναστήρι. Στο άκουσμα πως βρίσκεται εκεί η Ντορέτα και το μωρό της, η Κρίστη επιμένει να πάει μαζί τους, παρά τις αντιρρήσεις της ομάδας. Η Μάρθα φτάνει στο νοσοκομείο και βλέποντας τον Πέτρο αντιλαμβάνεται πως κάποιος την κορόιδεψε για να την κάνει να φύγει από το σπίτι. Την ίδια ώρα, η Εύα οδηγεί την Ελπίδα σε ερημική τοποθεσία με το αυτοκίνητό της, έχοντας στα πόδια της ένα όπλο…

Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά Show

  9 μήνες