Αναζήτηση:
Μπακούρι ο Γιούαν Μακγκρέγκορ: Τον παράτησε και η ηθοποιός για την οποία χώρισε την ελληνίδα γυναίκα του
Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018
15:16


Δεν βγήκε σε καλό τελικά στον Γιούαν Μακγκρέγκορ η περιπέτεια που είχε με την 33χρονη Μέρι Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ, για χάρης της οποίας χώρισε την ελληνικής καταγωγής γυναίκα του, Εύα Μαυράκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Star η 33χρονη χώρισε τον 46χρονο Γιούαν επειδή δεν άντεχε να την κατηγορούν ως αντροχωρίστρα.

Η εξέλιξη αυτή ακολούθησε την υποβολή πριν από περίπου ένα μήνα αίτησης διαζυγίου του Μακγκρέγκορ, έξι μήνες μετά την πρώτη φορά που εθεάθη δημοσίως να φιλά την Γουίνστεντ.

Στην αίτηση του ο Μακγκρέγκορ επικαλείται «αγεφύρωτες διαφορές» με την επί 22 χρόνια σύζυγό του, με την οποία απέκτησε τέσσερις κόρες ηλικίας έξι έως 21 ετών.

«Η Μέρι ένιωθε πολύ άσχημα να την αποκαλούν αντροχωρίστρα και ντρεπόταν γι΄ αυτό. Είναι λυπηρό γιατί πριν από ένα χρόνο ο Γιούαν και η Εύα περνούσαν καλά και τότε αυτός αποφάσισε να τα γκρεμίσει όλα  για την Μέρι. Τώρα φαίνεται ότι τις έχασε και τις δύο για τα καλά» είπε φίλος του παράνομου ζευγαριού.

Ο Μακγκρέγκορ είχε εκτεθεί δημοσίως για το... δίπορτο που είχε όταν στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών είχε ευχαριστήσει τόσο την Εύα Μαυράκη όσο και την ερωμένη του Μέρι Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ.

Πηγή: protothema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα