Αναζήτηση:
Το "Κάρμα" επιστρέφει...
Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010
17:50
Το ΚΑΡΜΑ έρχεται να γράψει το τέλος μιας συγκλονιστικής ιστορίας από την Παρασκευή 1/10 στον ΑΝΤ1 και από την Τετάρτη 29/9 στον ΑΝΤ1 WebTV.


Δείτε τα τελευταία επεισόδια της αγαπημένης σειράς κάθε ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στις 22:00 στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ στις 15:00 στον ΑΝΤ1 Web TV
.


Το ΚΑΡΜΑ έρχεται να σημαδέψει τις ζωές όλων των ηρώων στα 5 τελευταία επεισόδια της σειράς που αγαπήσαμε, από την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή στις 10:00, στην τηλεόραση του ΑΝΤ1. Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε, το ΚΑΡΜΑ επιστρέφει αυτή την Παρασκευή με δύο επεισόδια που θα δώσουν πολλές απαντήσεις…

Προηγουμένως όμως, μπορείτε να τα δείτε σε avante premiere στον ΑΝΤ1 WEBTV, την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου (1ο επεισόδιο) και την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου (2ο επεισόδιο) στις 15:00 μ.μ. Για όσους αγωνιούν να μάθουν τις εξελίξεις νωρίτερα, το ΚΑΡΜΑ θα «παίζει» πρώτα στον ΑΝΤ1 WEBTV κάθε Τετάρτη στις 15:00 μέχρι την ολοκλήρωση της σειράς.

Η αναμονή για την απαγωγή του μικρού Στέφανου μεγαλώνει ώρα με την ώρα… Η αγωνία για την τύχη του Άγγελου κορυφώνεται…
Δυο γυναίκες ζουν το μεγαλύτερο δράμα της ζωής τους. Σμαράγδα και Αθηνά θα βρεθούν ενωμένες απέναντι στις αποφάσεις της μοίρας.Ό,τι έχει μείνει αναπάντητο, θα κριθεί τώρα. Στα τελευταία επεισόδια οι εξελίξεις είναι καθοριστικές και οι εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη. Παράλληλα, νέα πρόσωπα αλλά και πρόσωπα από το παρελθόν πυροδοτούν καθοριστικές εξελίξεις.

Το ΚΑΡΜΑ θα πει την τελευταία λέξη και θα σφραγίσει με έναν αναπάντεχο τρόπο τις ζωές όλων των ηρώων…Πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο την Παρασκευή 1/10 στις 22:00 στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και την Τετάρτη 29/9 & Πέμπτη 30/9 στις 15:00 στον ΑΝΤ1 WEBTV.
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά Show

  Κάρμα