Αναζήτηση:
Δήλωση-βόμβα: «Εδώ και τρεις εβδομάδες δεν ασχολούμαι με την εκπομπή της Ελεονώρας»
Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2020
16:14

 Μέσα απο την ραδιοφωνική της εκπομπή στον Δρόμο 89.8 η παρουσιάστρια του " Ώρα για Μελέτη " μετά τα όσα γράφτηκαν , ακούστηκαν και διέρρευσαν μέσα στο ΣΚ   είπε πως δεν έχει λόγο να παραιτηθεί για κάτι που δεν είναι δική της ευθύνη, ρίχνοντας ουσιαστικά το μπαλάκι στον Νίκο Μάνεση.


Χαρακτηριστικά ανέφερε : 


Είμαι σκυλί μαύρο του πολέμου, δεν παραιτούμαι ποτέ! Ειδικά όταν δεν έχω ευθύνη. Λένε ότι την Παρασκευή παραιτήθηκα, ούτε καν. Ούτε καν τέθηκε τέτοιο ζήτημα. Αλλά δεν θα το έκανα ποτέ, δεν θα άφηνα ποτέ μια μάχη. Είμαι της άποψης πως δεν παραιτείσαι, δίνεις τη μάχη σου, είτε με νίκη είτε με ήττα. Δεν είναι και κακό να χάνεις μερικές φορές, ειδικά όταν δεν έχεις ευθύνη για το περιεχόμενο, για τη θεματολογία, εκεί είναι που δεν παραιτείσαι. Θα παραιτηθείς για κάτι που δεν έχεις ευθύνη;

To newspistol.gr και ο Χάρης Λεμπιδάκης επικοινώνησε με τον Νίκο Μάνεση 


" Εδώ και τρείς εβδομάδες δεν ασχολούμαι με την εκπομπή της Ελεονώρας. Δεν συμμετέχω στις συσκέψεις και δηλώνω άγνοια των θεμάτων που προβάλλονται. Η Ελεονώρα και η ομάδα της έχουν την πλήρη ευθύνη " αναφέρει χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του Alpha.

" Σύμφωνα με την διοίκηση του ALPHA , η Ελεονώρα αυτό προτάθηκε για την πρωινή ζώνη και ήθελε να κάνει infotainmet. H διοίκηση μου ζήτησε να σχεδιάσω μια εκπομπή κατά τα πρότυπα του Σαββατοκύριακου και η Ελεονώρα δήλωνε ενθουσιασμένη. Επί δύο εβδομάδες ήμουν πάνω από την εκπομπή σε στούντιο και κοντρόλ , όμως μετά την μεταστροφή της Ελεονώρας ότι δε θέλει αυτό το κόνσεπτ διακριτικά απομακρύνθηκα. Άν χρειαστεί θα επανέλθω με στοιχεία συμπλήρωσε στην επικοινωνία που είχαμε που είναι και η πρώτη αντίδραση του επίσημα .

Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα