Αναζήτηση:
Killer Joe (2012) – Ανοίγει το φεστιβάλ του Εδιμβούργου
Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012
17:02

Pame Cinema -

O Κρις (Emile Hirsch), ένας όχι πολύ έξυπνος ντήλερ ναρκωτικών, ζει με τον ακόμα λιγότερο έξυπνο πατέρα του Άνσελ (Thomas Haden Church) και την μητριά του Σάρλα (Gina Gershon) σε ένα τροχόσπιτο στο Ντάλας. Το τρίο συνωμοτεί να δολοφονήσει την μητέρα του Κρις για να εισπράξουν τα χρήματα της ασφάλειας και προσλαμβάνουν τον αστυνομικό/πληρωμένο δολοφόνο Τζο (Matthew McConaughey) για να αναλάβει την εκτέλεση. Μην έχοντας λεφτά ωστόσο για να πληρώσουν τον Τζο, του δανείζουν την αδελφή του Κρις, Ντότι (Juno Temple) ως σεξουαλική ανταπόδοση. Βέβαια ο Τζο αποδεικνύεται εντελώς ψυχοπαθής.

Ο γηραιός σκηνοθέτης William Friedkin του Ανθρώπου από τη Γαλλία και του Εξορκιστή, επιστρέφει με μια μαύρη κωμωδία του ανεξάρτητου κινηματογράφου σε σενάριο του Tracy Letts, που βασίζεται σε ένα θεατρικό του ίδιου, που έχει γράψει και το θεατρικό August: Osage County το οποίο επίσης γυρίζεται με την Meryl Streep  και την Julia Roberts.

To Killer Joe ξεκίνησε την πορεία του στα φεστιβάλ, πρώτα στην Βενετία τον Αύγουστο του 2011 που πήρε και το Χρυσό Ποντίκι, το βραβείο των online κριτικών και συνέχισε με το Τορόντο και κάποια μικρότερα. Τώρα θα προβληθεί στο άνοιγμα του Φεστιβάλ του Εδιμβούργου στις 20 Ιουνίου 2012.

Killer Joe (2012) – Ανοίγει το φεστιβάλ του Εδιμβούργου

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα