Αναζήτηση:
O Σταμάτης Σπανουδάκης στη Θεσσαλονίκη
Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013
19:45


Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΙΣ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

 

Στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης» της Θεσσαλονίκης το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013, ώρα 9.00 μμ, εμφανίζεται ο Σταμάτης Σπανουδάκης με τη μεγάλη συναυλία του «Χαίρε θάλασσά μου». 

«Είναι μουσική και στίχοι για την Παναγία αλλά πλάι Της, «κρυμμένο μυστικό», υπάρχει και ελπίζει και η Ελλάδα, του χτες και του σήμερα. Σ' αυτές τις δύο «γυναίκες», λοιπόν, της ζωής μου, αφιερώνω αυτόν το δίσκο και αυτές τις βραδιές» αναφέρει ο γνωστός δημιουργός, που θα κλείσει τη συναυλία του με παλαιότερες αλλά πάντα αγαπημένες μουσικές στιγμές του. 

Στη συναυλία, μαζί τον Σταμάτη Σπανουδάκη, θα εμφανιστούν οι  Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης(βιολί), Δημήτρης Γιαννακάκης (πλήκτρα), Νίκος Χατζόπουλος (κοντραμπάσσο),  Πάνος Κατσικιώτης (κρουστά) και Στέφανος Λαρεντζάκης (κρουστά), η 14μελής ορχήστρα εγχόρδων«Τάμαλο», και ο Σπύρος Λάμπρου με την Παιδική και τη Μικτή Χορωδία του. 

Μέρος των καθαρών εσόδων από τη συναυλία θα δοθεί στην Εστία Κοριτσιού «Φιλοθέη». Η «Φιλοθέη» ιδρύθηκε το 1963 και φιλοξενεί, ανατρέφει και μορφώνει κορίτσια ηλικίας από λίγων μηνών έως 18 ετών, ορφανά ή προερχόμενα από διαλυμένες οικογένειες. Στα 50 χρόνια λειτουργίας του ιδρύματος εκατοντάδες κορίτσια, που θα είχαν καταλήξει λόγω των κακών οικογενειακών συνθηκών τους στο δρόμο και την κάθε είδους εκμετάλλευση, μεγάλωσαν με ασφάλεια στην Εστία.

 

Εισιτήρια προπωλούνται στα καταστήματα IANOS και PUBLIC, το ticketservices.gr και το 210 7234567.

 

Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 18 €, φοιτητικό-ΑΜΕΑ 15 € 

 Την ημέρα της συναυλίας στο «Ι. Βελλίδης» 22 €


Πηγή: athensbars.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα