Αναζήτηση:
Αυτό θα είναι το ανατρεπτικό τέλος της «Δικαίωσης»!
Κυριακή, 24 Μαΐου 2015
18:05
Σύντομα η αγαπημένη σειρά «Δικαίωση» θα ρίξει αυλαία και οι ιστορίες των ηρώων της θα φτάσουν στην κορύφωσή τους. Όσο για το φινάλε; Ανατρεπτικότατο και απρόβλεπτο… 
Η Βάλια λοιπόν, σύμφωνα με το TV Ζάπινγκ αναζητά την δικαίωσή της για ζωή. Έχοντας πελαγώσει από όλα αυτά που συμβαίνουν, θα χάσει τη δικαίωση που πίστευε ότι είχε βρει. Θα καταλάβει πως η δική της δικαίωση δημιούργησε στους άλλους πάρα πολλά προβλήματα, τόσο για τον τρόπο που αντιμετώπιζε τη ζωή, αλλά και τα παιδιά της.

Ο Πρίγκηπας από την πλευρά του αισθάνεται δικαιωμένος. Σε αυτό οφείλεται και ο περίεργος τρόπος του, αλλά και η ιδιαίτερη ζωή που έχει επιλέξει ανάμεσα στην παρανομία και στο ποιος είναι σαν προσωπικότητα.
Η Έλλη θα ζητήσει να βρει τη δικαίωση μέσα από τη μητέρα της ως ένα στερημένο παιδί. Εδώ μπαίνει και η λέξη εκδίκηση...
Η Λία με τρομερό θάρρος θα αποκαλύψει μπροστά σε όλους το παρελθόν με τον πατέρα της που είχε προσπαθήσει να τη βιάσει και γι' αυτό έχει τα τραύματά της. Μετά από αυτή τη συγκλονιστική εξομολόγηση, η Λία και ο Γιώργος αποφασίζουν να φύγουν από ότι τους πλήγωσε και να κάνουν μια νέα αρχή στη Σύρο.
Η Νατάσα γυρίζει από το εξωτερικό και βρίσκει τον Ασίμ. Το ερωτευμένο ζευγάρι αποφασίζει να φύγει για τη Σύρο, ενώ τη Μυρτώ και τον Χρήστο τους περιμένουν πολλές ανατροπές μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά Show

  Δικαίωση