Αναζήτηση:
Ο Βαγγέλης Κακουριώτης παραδέχεται: Υπήρχαν συγκρούσεις στους Boys and Noise
Κυριακή, 14 Αυγούστου 2016
19:28
Στο περιοδικό People παραχώρησε ο Βαγγέλης Κακουριώτης. Μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στο fun club του και στους Boys and Νoise και τις σχέσεις μεταξύ των μελών του group, μετά τη διάσπαση.

Έχεις φανατικό fan group, τις λεγόμενες VKators, και στο Ιnstagram σου ένα post σου συγκεντρώνει εύκολα 7.000 likes! Τι ακριβώς τους κάνεις;

Η σχέση του καλλιτέχνη με τους ανθρώπους που τον ακολουθούν και τον αγαπούν μπορεί να ποικίλλει. Η δικιά μου περίπτωση είναι ιδιαίτερη, γιατί όλο αυτό ξεκίνησε όταν ήμουν μόλις 16 χρόνων! Ήμασταν στην ίδια ηλικία με τα παιδιά αυτά και μεγαλώσαμε μαζί. Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο σε κάθε βήμα. Είμαι πολύ χαρούμενος που μιλάω μέσα από τα social media με τον κόσμο. Το Facebookκαι το Instagram με βοηθάνε πολύ. Ανεβάζω στιγμές της ημέρας, νέα σχέδια, μέσα από αυτά νιώθω ότι έρχομαι κοντά με όσους με ακολουθούν.

Ακουγόταν για καιρό πως οι Boys and Noise θα διασπαστείτε. Ποιος είναι ο λόγος που αποφασίσατε να ακολουθήσετε διαφορετικούς δρόμους;


Οι Boys and Noise είναι χαραγμένοι στην καρδιά και στο μυαλό μου. Μέσα από το συγκρότημα απέκτησα πολλές εμπειρίες και έζησα πολύ ωραίες στιγμές. Αποφασίσαμε να χωριστούμε γιατί ο καθένας μας είχε τις δικές του μουσικές ανησυχίες και όνειρα και ήθελε να βάλει μπροστά τα δικά του «θέλω». Όταν είσαι σε ένα συγκρότημα, περιορίζεσαι, γιατί σέβεσαι τα όρια του άλλου και συμβιβάζεσαι. Όμως, είμαστε τρεις διαφορετικοί άνθρωποι, τρεις διαφορετικοί χαρακτήρες, τρεις διαφορετικοί καλλιτέχνες.

Ανταγωνισμός και συγκρούσεις υπήρχαν;

Θεμιτός ανταγωνισμός πάντα υπάρχει και κάνει καλό στον καθένα ξεχωριστά. Συγκρούσεις βεβαίως και είχαμε, γιατί είμαστε τρεις διαφορετικοί χαρακτήρες και υπήρχαν στιγμές που τα «θέλω» και τα «πιστεύω» μας ήταν άλλα. Το βρίσκω λογικό.

Σήμερα πως είναι η σχέση σας με τον Άρη και τον Τζίμη;


Μια χαρά! Είμαστε πολύ καλοί φίλοι και είναι πολύ καλά παιδιά. Όταν ξεκινήσαμε, δεθήκαμε κατευθείαν. Όποτε βρίσκουμε χρόνο, σίγουρα θα επικοινωνούμε μεταξύ μας.

Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα