Αναζήτηση:
The forgotten: Νέα σειρά στο Star
Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2013
13:33
Από την Τρίτη 12/3 και κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη γύρω στη 01:00, δηλαδή αμέσως μετά τις περιπέτειες των vτετέκτιβ Ουίντερς και Τζαρουσάλσκι στο «Νόμος & Τάξη: L.A.», το Star φιλοξενεί τις αστυνομικές ιστορίες μίας ομάδας «ντετέκτιβ» διαφορετικής από τις άλλες.


Στόχος τους να δώσουν ταυτότητα στα θύματα, που δεν αναγνωρίστηκαν ποτέ από την αστυνομία. Με αρχηγό τον μοναδικό, επαγγελματία ντετέκτιβ, αν και πλέον έχει αποσυρθεί από το σώμα της αστυνομίας, Άλεξ Ντόνοβαν, η ομάδα θα χρησιμοποιήσει τα προτερήματα του κάθε μέλους της και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να λάμψη η αλήθεια, να αποδοθεί δικαιοσύνη και να βρεθεί η ταυτότητα των «ξεχασμένων».

Η σειρά είναι αμερικανικής παραγωγής 2009 και θα ολοκληρωθεί σε 13 αυτοτελή επεισόδια, που προκαλούν το ενδιαφέρον από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό και του πιο απαιτητικού τηλεθεατή.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ντάνι Κάνον
ΠΑΙΖΟΥΝ: Κρίστιαν Σλέιτερ, Ρούπερτ Πένρι Τζόουνς, Ρέικο Άιλεσγουορθ, Μισέλ Μπορθ

Σε κάθε αστυνομικό τμήμα υπάρχει μια λίστα με θύματα που δεν αναγνωρίστηκαν ποτέ. Άνθρωποι ξεχασμένοι, σαν να μην πέρασαν ποτέ από αυτόν τον κόσμο. Όταν οι μέθοδοι της αστυνομίας δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, μια ειδική ομάδα «ντετέκτιβ» αναλαμβάνει δράση.

Δηλώνουν μη επαγγελματίες και ενώθηκαν για έναν στόχο: να δώσουν πίσω τη χαμένη ταυτότητα σε θύματα και να παραδώσουν τους δολοφόνους τους στη δικαιοσύνη.

Όλα τα μέλη της ομάδας είναι καθημερινοί άνθρωποι, που συγκεντρώνονται και συζητούν για στοιχεία, ίχνη, πληροφορίες και συμβάλλουν, ο καθένας με τα προσόντα του, καθοδηγούμενοι όμως από προσωπικά κίνητρα
Αρχηγός είναι ο Άλεξ Ντόνοβαν, πρώην αστυνομικός ο οποίος ζει τη δική του κόλαση από τη μέρα που εξαφανίστηκε η 11χρονη κόρη του. Αν και δεν έχει βρει απαντήσεις για τον προσωπικό του Γολγοθά, αισθάνεται ανακούφιση βοηθώντας συνανθρώπους του να μάθουν την αλήθεια για αγαπημένα πρόσωπα, που αγνοούνται.

Την ομάδα συνθέτουν η Λίντα Μάνινγκ, μια μοναχική γυναίκα που προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να εξιλεωθεί για τα εγκλήματα του άντρα της, ο Γουόλτερ Μπέιλι, άσος στις παρακολουθήσεις, η Κάντις Μπάτλερ, μια νεαρή που μισεί το πρωινό ξύπνημα αλλά έχει το σπάνιο χάρισμα να μπορεί να ηρεμεί και να εκμαιεύει εξομολογήσεις από τους πιο δύστροπους ανθρώπους, ο νεαρός γλύπτης Τάιλερ με ειδικές γνώσεις στα ζητήματα της σήμανσης.

Μαθαίνοντας λεπτομέρειες από τη ζωή τού κάθε θύματος προσπαθούν να καταλάβουν τι οδήγησε στο τραγικό τέλος. Ο χρόνος είναι ο χειρότερος εχθρός τους και προσπαθούν να δώσουν ένα όνομα στο κάθε θύμα πριν ταφεί με την ετικέτα «άγνωστος». Αυτοί οι ντετέκτιβ φροντίζουν να πέσει με αξιοπρέπεια η αυλαία της ζωής των θυμάτων και ο τελικός νικητής να είναι η δικαιοσύνη...

* Η σειρά προβλήθηκε με πολύ καλές κριτικές σε: Φιλανδία, Γαλλία, Ουγγαρία, Ιταλία, Λιθουανία, Ολλανδία, Πολωνία και Ελβετία.
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα

Σχετικά Show

  The Forgotten