Αναζήτηση
Νία Βαρντάλος: Δεν πήγε στην κηδεία του πατέρα της λόγω κορονοϊού | iShow.gr
Ειδήσεις
Νία Βαρντάλος: Δεν πήγε στην κηδεία του πατέρα της λόγω κορονοϊού
Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020
15:15

Από φυσικά αίτια -όπως η ίδια ενημέρωσε- έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της Νία Βαρντάλος σε ηλικία 87 ετών, πριν από λίγες ημέρες, ενώ η ομογενής σταρ δεν κατάφερε να παρευρεθεί στην κηδεία του λόγω κορονοϊού.

Η ηθοποιός, με ανάρτησή της στο facebook κάλεσε τους ακολούθους της να κάνουν δωρεές ώστε να αγοραστούν μάσκες, ειδικές στολές, γάντια, τρόφιμα και ό,τι άλλο είναι απαραίτητο τέτοιες ημέρες, αναδεικνύοντας έτσι και το φιλάνθρωπο πρόσωπό της.

Η τελευταία φορά που η Νία είδε τον πατέρα της Γκας ήταν τα Χριστούγεννα όταν τον επισκέφθηκε στο σπίτι τους στον Καναδά.

"Ήταν σαν να βλέπεις το αγαπημένο σου παιχνίδι σιγά σιγά μέσα στον χρόνο να χάνει τις μπαταρίες του. Τα Χριστούγεννα ήμασταν όλοι εκεί. Καθόταν στον καναπέ, χαρούμενος και ενεργητικός. Δεν ήταν κατάκοιτος αλλά ούτε και έτρεχε μαραθώνιο. Είχα μία αίσθηση ότι αυτό ήταν" είπε η Βαρντάλος στο Variety και πρόσθεσε: "Ήταν μια στιγμή ανάμεσα στον πατέρα μου και εμένα όταν είπαμε αντίο που σκέφτηκα ότι μου έλεγε "αυτό είναι πράγματι το αντίο"".

Πηγή: www.enikos.grΣχετικά πρόσωπα
Νία Βαρντάλος
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: webmaster@ishow.gr
Δελτία τύπου: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551