Αναζήτηση:
Χρυσές σφαίρες στις σειρές του ΣΚΑΪ
Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2010
20:12
Τρία βραβεία και τρεις υποψηφιότητες απέσπασαν στις «Χρυσές σφαίρες» οι σειρές του ο ΣΚΑΪ κατά την 67η απονομή των Golden Globes που διεξήχθη στο Λος Άντζελες.

Η σειρά "Dexter" που αυτό το διάστημα προβάλλεται ο δεύτερος κύκλος της, με ιδιαίτερη επιτυχία στο ΣΚΑΪ, ήταν υποψήφια για τρία βραβεία εκ των οποίων κέρδισε τα δύο.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς "Dexter" Michael C. Hall πήρε Xρυσή σφαίρα στην κατηγορία καλύτερου ηθοποιού α΄ ανδρικού ρόλου σε δραματική σειρά.

Ένας ακόμη ηθοποιός που έπαιξε στη σειρά, ο ηθοποιός John Lithgow απέσπασε την Xρυσή σφαίρα στην κατηγορία καλύτερου ηθοποιού β΄ ανδρικού ρόλου για την εμφάνιση του σε ένα από τα επεισόδια της σειράς.

Η σειρά «Dexter» ήταν και υποψήφια για την Χρυσή σφαίρα καλύτερης σειράς στην κατηγορία δράμα.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς "The Good Wife" Julianna Margulies απέσπασε την Xρυσή σφαίρα στην κατηγορία καλύτερης ηθοποιού α΄ γυναικείου ρόλου σε δραματική σειρά. Τη σειρά έχει εξασφαλίσει ο ΣΚΑΪ και θα προβάλλει στο πρόγραμμα του.

Υποψήφιος για Χρυσή σφαίρα στην κατηγορία καλύτερου ηθοποιού α΄ ανδρικού ρόλου στην κατηγορία κωμωδία/μιούζικαλ ήταν ο ηθοποιός David Duchovny που πρωταγωνιστεί στη σειρά Californication .Ο πρώτος κύκλος της σειράς έχει ήδη ολοκληρωθεί στο ΣΚΑΪ ενώ σύντομα θα προβληθεί και ο δεύτερος.

Υποψήφια για Χρυσή σφαίρα στην κατηγορία καλύτερης ηθοποιού α΄ γυναικείου ρόλου στην κατηγορία κωμωδία/μιούζικαλ ήταν η Edie Falco που πρωταγωνιστεί στη σειρά "Nurse Jackie" που έχει εξασφαλίσει και θα δείξει η τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο