(2016). Επεισόδιο: Αμοργός (Μέρος Α''). Στο νησί του απέραντου γαλάζιου, δίπλα στα απόκρημνα βράχια της Μονής Χοζοβιώτισσας, ατενίζουμε το Αιγαίο. Επισκεπτόμαστε την Αιγιάλη και γευόμαστε χοιρινό με μυρωδικά που φυτρώνουν στις πλαγιές του νησιού, αμοργιανό καλόγερο, μια ευφάνταστη κυκλαδίτικη συνταγή, ξεροτήγανα και παραδοσιακό παστέλι.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα