Ο σεφ Γιώργος Παππάς μαγειρεύει μαζί με την Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη μια ιδιαίτερη πίτα με λάχανο και σύγκλινο Μάνης και λάχανο με χοιρινό κρέας στην κατσαρόλα. O παραγωγός Αλέξανδρος Δάλλας μάς μαθαίνει τη διαδρομή του λάχανου από το χωράφι μέχρι τη συγκομιδή και την κατανάλωση.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα