Επεισόδιο 1.55:
Οι φακές και η προετοιμασία της Λαμπρής
Ενημερωνόμαστε για τη σημασία της Μεγάλης Πέμπτης και τη διατροφή των γιορτινών ημερών ανά την Ελλάδα. Μαγειρεύουμε τις κλασικές φακές, ετοιμάζουμε το παραδοσιακό πασχαλινό τσουρέκι και βάφουμε φυσικά τα κόκκινα πασχαλινά αβγά.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα