Ο Γκρεγκ βρίσκεται στην Ολλανδία, σε ένα από τα μεγαλύτερα παρασκευαστήρια για σάλτσες στον κόσμο, όπου βλέπει πώς φτιάχνεται η μαγιονέζα. Επισκέπτεται φάρμα στο Άρνεμ, όπου εντυπωσιάζεται με ένα μηχάνημα που διαχωρίζει τους κρόκους από τα ασπράδια 1.700 αυγών το λεπτό. (2017)
Πότε προβάλλεται
19/12, στις 11:55
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα