Επεισόδιο 3.17:
Αν Μπορούσα να Διαλέξω με ποιον θα Γευματίσω
Η Τζιάντα προσκαλεί κάποια που θαυμάζει για ένα απλό γεύμα. Η Απολλωνία Πουαλάν, ιδιοκτήτρια του Αρτοποιείου Πουαλάν στο Παρίσι, έρχεται για να απολαύσει ένα μενού με γαλλικές συνταγές: κοτόπουλο μενιέρ, ιταλική βισισουάζ, και pain perdu.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα