Ο σεφ Ανδρέας Μούτσας μαγειρεύει μαζί με την Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη κρέας με πουρέ από αχλάδι και αχλαδόπιτα με σοκολάτα. Μαθαίνουμε για τη διαδρομή του αχλαδιού από το χωράφι μέχρι τη συγκομιδή και την κατανάλωση και η ενημερωνόμαστε για τις ιδιότητες του αχλαδιού και τα θρεπτικά του συστατικά.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα