Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision 2026 είναι προ των πυλών και οι πρόβες των χωρών στη σκηνή άρχισαν στις 2 Μαΐου. Η 1η και η 2η πρόβα είναι κλειστές για τον Τύπο.
Βαρύ πένθος έχει σκορπίσει στον χώρο της δημοσιογραφίας και του ελληνικού αθλητισμού η είδηση του θανάτου του Σταύρου Τσώχου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών, αφήνοντας πίσω του μια μακρά και ουσιαστική διαδρομή.
Η Αντωνία Καλλιμούκου έκλεψε τις εντυπώσεις σε μια χαλαρή αλλά κομψή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως το στιλ βρίσκεται στις λεπτομέρειες.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα