Αναζήτηση:

Τηλεόραση > Σήμερα στα σήριαλ

06:00
Επεισόδιο 15ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: I Feel the Earth Move
Όταν ο σεισμός χτυπά το Grey Sloan Memorial Hospital, η Maggie παγιδεύεται στο ασανσέρ και η Meredith κινδυνεύει να χάσει το σερί των επιτυχημένων χειρουργικών επεμβάσεων.
06:00
Επεισόδιο 10ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: eneMy of My eneMy
Η ομάδα των Mutant Underground παλεύει με την ιδέα ότι πρέπει να απευθυνθεί για βοήθεια στον Inner Circle.
06:00
Επεισόδιο 6ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Another Broken Morning
Όταν ένας κατά συρροή δολοφόνος ''''χτυπά'''' ξανά, τα οράματα της Κάσι οδηγούν τον Τομ και τον Ντέιμιαν στα ίχνη του και η έρευνα παίρνει απροσδόκητη τροπή. Στο μεταξύ, η Κάσι βοηθά ένα φιλικό πρόσωπο σε μια δύσκολη στιγμή του.
06:45
Επεισόδιο 16ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Don’t Dream It’s Over
Η κατάσταση ενός ασθενή πυροδοτεί μία συζήτηση ανάμεσα στους Richard και Maggie για το Αλτσχάιμερ. Οι April και Jackson παλεύουν να γυρίσουν στην κανονική τους ζωή και η Arizona πρέπει να αντιμετωπίσει το γεγονός ότι η Callie συνεχίζει τη ζωή της. Η Meredith αποκαλύπτει τους φόβους της στον Derek.
06:55
Επεισόδιο 11ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Play On
"Η Cookie προσπαθεί να προχωρήσει με τον Angelo, ενώ παλεύει με τις τύψεις για τη συνάντησή της με τον Lucious.
07:00
Επεισόδιο 5ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Episode #1.5
Ο Τζον ανακαλύπτει ότι η Μάργκαρετ έχει φύγει από το Δελχί, αλλά πριν προλάβει να αντιδράσει, η ζωή τού επιφυλάσσει νέα εμπόδια... η αλήθεια για τη μυστική σχέση του αδελφού του αποκαλύπτεται και ο ίδιος συλλαμβάνεται για κλοπή.
07:25
Επεισόδιο 5ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Models
Μετά από μια ξέφρενη βραδυνή έξοδο με τη Cece και τις φίλες της, η Jess αναγκάζεται, την επόμενη μέρα, να αντικαταστήσει την κολλήτη της σε μια επίδειξη αυτοκινήτων.
07:45
Επεισόδιο 14ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Aquaticism
Όταν η Tina μαθαίνει ότι το ενυδρείο κινδυνεύει να κλείσει, τα παιδιά των Belcher επινοούν ένα σχέδιο για να συνεχίσει τη λειτουργία του.
07:50
Επεισόδιο 6ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Halloween
Η Jess πιάνει δουλειά σαν ζόμπι σε ένα στοιχειωμένο σπίτι, αλλά φοβάται πιο πολύ από την αλλαγή των συναισθημάτων της προς τον Sam.
08:05
Επεισόδιο 4ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: YOLO
Η Marge ενθαρρύνει τον Homer να αγκαλιάσει τη νοοτροπία 'μια ζωή την έχουμε' προσκαλώντας έναν παλιό φίλο να μείνει μαζί του και να σβήσουν μαζί από τη λίστα όλα εκείνα που ήθελε να κάνει από όταν ήταν 10 χρονών.
08:10
Επεισόδιο 17ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: What Now?
Ολόκληρη η οικογένεια Pearson συγκεντρώνεται στο σπίτι του Randall για ένα ασυνήθιστο πάρτι. Η σχέση του Kevin και της Sophie γίνεται πιο βαθιά τη βραδιά της πρεμιέρας της παράστασής του.
08:30
Επεισόδιο 12ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The Black Queen
Όταν η BAU πηγαίνει στο San Jose για να ερευνήσει μια σειρά φόνων, η Garcia θυμάται το παρελθόν της ως χάκερ και επανασυνδέεται μ’ έναν παλιό της δεσμό που θα βοηθήσει την ομάδα στην εξιχνίαση της υπόθεσης.
08:55
Επεισόδιο 5ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Time Will Tell
Η έρευνα ενός αποτρόπαιου φόνου οδηγεί τον Castle και την Beckett σ’ έναν ύποπτο που υποστηρίζει ότι ταξίδεψε στο παρελθόν για να αποτρέψει την εξέλιξη κάποιων τρομερών γεγονότων.
09:00
Επεισόδιο 5ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The Grape Deception
Η συγκάτοικος της Άντζι στο κολέγιο ζητά τη βοήθεια των δύο ικανών ντετέκτιβ, όταν άγνωστοι κλέβουν το ''''Ιερό Δισκοπότηρο των κρασιών'''' λίγες μόλις ημέρες πριν τη δημοπράτησή του.
09:10
Επεισόδιο 11ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The limo
Ο Τεντ κάνει σχέδια για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Αποφασίζει να νοικιάσουν όλοι μαζί μια λιμουζίνα, για να περάσουν και από τα πέντε πρωτοχρονιάτικα πάρτι που είναι καλεσμένοι. Επίσης, ο Τεντ ελπίζει ότι θα συνοδεύει μια όμορφη συνάδελφό του, αλλά καταλήγει με τη Ρόμπιν…
09:35
Επεισόδιο 12ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The wedding
Ο Τεντ προσκαλεί τη Ρόμπιν να τον συνοδεύσει σε έναν γάμο. Όταν το μαθαίνει η νύφη, έχει αντίρρηση, ο γαμπρός όμως δεν έχει κανένα πρόβλημα. Αυτή η διγνωμία των μελλόνυμφων έχει ως αποτέλεσμα να ακυρώσουν τον γάμο τους μετά από ένα άγριο καβγά μεταξύ τους. Ο Τεντ αισθάνεται τύψεις που έγινε η αιτία να χαλάσει ο γάμος των δυο καλών του φίλων…
Εμφάνιση 1 έως 16 από 34 αποτελέσματα [Επόμενα]