Αναζήτηση:

Τηλεόραση > Σήμερα στα σήριαλ

06:00
Επεισόδιο 16ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The Miseducation of Susan Ross
Μετά το πρώτο ντιμπέιτ των Ρεπουμπλικάνων, η Olivia μαθαίνει επιζήμιες πληροφορίες για έναν αντίπαλο και αναθέτει στους συνεργάτες της να πιστοποιήσουν την αυθεντικότητά τους.
06:00
Επεισόδιο 1ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Skin in the Game
Ο Mike επιστρέφει στην Pearson Specter Litt καθώς ο Harvey παίρνει τα ηνία της εταιρείας. Ο Louis διαχειρίζεται τη νέα ομάδα συνεργατών, ενώ η Donna και η Rachel βρίσκουν τη θέση τους στη νέα τάξη πραγμάτων.
06:25
Επεισόδιο 2ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The Statue
Ο Harvey συγκρούεται με τους συνεργάτες του λόγω μιας τολμηρής κίνησης. Ο Mike δουλεύει αφιλοκερδώς πάνω σε μια υπόθεση του μικρού δικηγορικού γραφείου. Οι πράξεις της Donna δημιουργούν δύσκολα ερωτήματα στην εταιρεία.
06:30
Επεισόδιο 17ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Thwack!
"Οι εκλογές βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους, κάτι που σημαίνει ότι όλοι κάνουν ό,τι μπορούν για να νικήσουν τους αντιπάλους τους. Όταν, όμως, μια πιθανή διαρροή απειλεί διάφορους υποψήφιους, πρέπει να συνεργαστούν για να κρατήσουν τα μυστικά τους ασφαλή.
07:05
Επεισόδιο 3ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Mudmare
Ο Louis και ο Harvey λογομαχούν για τις νέες δυναμικές στην εταιρεία. Η πιο πρόσφατη επιτυχία του Mike του φέρνει αναπάντεχες νέες δουλειές. Και η θέση της Rachel αμφισβητείται από έναν ανυπάκουο συνεργάτη.
07:05
Επεισόδιο 18ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Till Death Do Us Part
Καθώς η Olivia αντιμετωπίζει τις συνέπειες των πράξεών της, επιτέλους ανακαλύπτει τι ακριβώς σχεδιάζουν οι Jake και Rowan. Όμως, με τα σχέδιά τους ήδη σε ισχύ, η Olivia αναγκάζεται να κάνει μια παράτολμη προσπάθεια για να τους σταματήσει.
07:50
Επεισόδιο 19ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Buckle Up
Καθώς οι Mellie, Susan και Hollis ετοιμάζονται να συναντήσουν την Κυβερνήτη της Φλόριντα και να παλέψουν για την εύνοιά της, ένας πόλεμος ανάμεσα στην Abby και την Olivia απειλεί να απομονώσει τους υποψηφίους τους.
07:50
Επεισόδιο 11ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The one with Mrs. Bing
Η συγγραφέας μητέρα του Τσάντλερ, τον επισκέπτεται και προσκαλεί όλη την παρέα για δείπνο. Ο Ρος μεθάει και ο Τζόι τον βλέπει να φιλάει τη μητέρα του Τσάντλερ με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια φοβερή παρεξήγηση. Η Μόνικα και η Φοίβη είναι μάρτυρες ενός ατυχήματος με θύμα έναν πολύ ωραίο άντρα. Ο άντρας μεταφέρεται σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο και οι δύο φίλες τσακώνονται για το ποια θα βγει μαζί του όταν συνέλθει. Ο Ρο... Περισσότερα
08:00
Επεισόδιο 18ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Ο Αλέξης αποφασίζει να κάνει στην άκρη και κρατά μια ψυχρή συμπεριφορά απέναντι στη Ρόζα, προκειμένου να τη βοηθήσει να αποφασίσει τι θα κάνει.
Η Ρόζα, που δεν καταλαβαίνει την ξαφνική αλλαγή της συμπεριφοράς του, τα χάνει...
Ο ερχομός της Νιόβης, της ανιψιάς της Κάκιας στην πολυκατοικία και η επαφή της με τον Αλέξη οδηγούν τη Ρόζα στο συμπέρασμα ότι ο Αλέξης την αποφεύγει εξαιτίας της Νιόβης και την οδηγούν ... Περισσότερα
08:15
Επεισόδιο 12ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The one with the dozen lasagnas
Ο Πάολο και η Ρέιτσελ ετοιμάζονται να φύγουν για το Σαββατοκύριακο. Πριν φύγουν ο Πάολο ζητάει από τη Φοίβη να του κάνει μασάζ. Ο φλογερός Ιταλός τη φλερτάρει και η Φοίβη δεν ξέρει αν πρέπει να το πει στην Ρέιτσελ.
08:30
Επεισόδιο 20ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Trump Card
Η Olivia και η Abby αναγκάζονται να βάλουν τις διαφορές τους στην άκρη και να συνεργαστούν για να νικήσουν τον Hollis Doyle. Στο μεταξύ, ο Edison συνειδητοποιεί ότι μπορεί να έχει κλείσει συμφωνία με τον διάβολο καθώς οι Rowan και Jake συνεχίζουν να κινούν τα νήματα πίσω από την καμπάνιά του.
08:35
Επεισόδιο 13ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The one with the boobies
Η Ρέιτσελ παραιτείται από τη δουλειά της στο καφέ ελπίζοντας να βρει κάτι καλύτερο. Τα κορίτσια της παρέας προκαλούν τα αγόρια να παίξουν πόκερ. Ο Τσάντλερ αντιλαμβάνεται πως ο Ρος εξακολουθεί να έχει αισθήματα για τη Ρέιτσελ...
09:00
Επεισόδιο 14ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The one with the candy hearts
Ο Τσάντλερ παίρνει προαγωγή αλλά τελικά παραιτείται μιας και αισθάνεται πως αν δεχθεί τη θέση θα δουλεύει μια ζωή σε τρελούς ρυθμούς. Η Μόνικα προσπαθεί να εντυπωσίασει έναν ιδιοκτήτη εστιατορίου με τις ικανότητες της ως σεφ αλλά οι αντιδράσεις του την προβληματίζουν. Ο Ρος βγαίνει με μια κοπέλα που του ζητάει να της μιλάει βρώμικα στις ιδιαίτερες στιγμές τους και ζητάει τη βοήθεια του Τζόι. Η Ρέιτσελ παραιτείται από τη δουλ... Περισσότερα
09:15
Επεισόδιο 3ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The Butcher in The Car
"Ο Booth και η Brennan ερευνούν τα καμμένα λείψανα του μέλους μιας συμμορίας που βρέθηκαν σε ένα καμμένο αυτοκίνητο και ο Sweets σπεύδει να βοηθήσει όταν ανακαλύπτει ότι γνωρίζει τον γιο του θύματος.
09:20
Επεισόδιο 15ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The one with the stoned guy
Ένας φίλος της Φοίβης, ο Στιβ ψάχνει για νέο σεφ για το εστιατόριό του. Η Φοίβη πηγαίνει τον Στιβ στο σπίτι της Μόνικα για να δοκιμάσει τις γεύσεις της και να εξετάσουν την πιθανότητα να συνεργαστούν. Η παράξενη συμπεριφορά του Στιβ όμως προβληματίζει τις δύο φίλες.
09:45
Επεισόδιο 15ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Lucky Penny
O Ted και η Robin αναρωτιούνται γιατί ο Ted δεν μπορεί να βρει πτήση για να πάει σε μια συνέντευξη. Η ιστορία ξεδιπλώνεται προς τα πίσω, καθώς θυμούνται πως η Robin και η Lily κυνηγούσαν ένα νυφικό ενώ ο Barney είχε κολλήσει στο μετρό.
Εμφάνιση 1 έως 16 από 30 αποτελέσματα [Επόμενα]