Αναζήτηση:

Τηλεόραση > Σήμερα στα σήριαλ

06:00
Επεισόδιο 9ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The Fury in the Jury
Η Brennan βασίζεται στην απόλυτη λογική και εσφαλμένα πείθει τους ενόρκους της υπόθεσης να αθωώσουν τον κατηγορούμενο . Όταν ο πιο κοντινός φίλος του κατηγορουμένου δολοφονείται, η Brennan αναθέτει στην ομάδα να βρει τον πραγματικό θύτη.
06:00
Επεισόδιο 5ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The Other Thing
Ο Sarge έχει τη May, η Altarah έχει την Daisy, τον Enoch και τη Simmons και τώρα, άλλοι δύο πλανήτες πρέπει να σωθούν.
06:00
Επεισόδιο 1ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Episode #3.1
Μια ματιά στη ζωή και τις σχέσεις των συντακτριών ενός δημοφιλούς γυναικείου περιοδικού, οι οποίες προσπαθούν να βρουν άκρη με τα καθημερινά τους προβλήματα, τις φιλίες τους και τους άντρες... κι όλα αυτά έχοντας άψογο στιλ!  
06:30
Επεισόδιο 16ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Prisoner's Dilemma
Η Dr. Manning αντιμετωπίζει την ιατρική υπόθεση μιας νεαρής γυναίκας σε κώμα, η οποία είναι απρόσμενα έγκυος.
06:30
Επεισόδιο 2ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Once You've Ruled Out God
Η Watson και η ετεροθαλής αδερφή της, η Lin, έχουν διαφορετική αντίδραση όταν πεθαίνει ο αποξενωμένος πατέρας τους. Επίσης, ο Holmes και η Watson αναζητούν ένα κλεμμένο φορτίο με το πλουτώνιο.
07:00
Επεισόδιο 1ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Episode #1.1
Γκράντσεστερ, δεκαετία 1950: Όταν ο θάνατος ενός άντρα παρουσιάζεται λανθασμένα σαν αυτοκτονία, ο ιερέας Σίντνεϊ Τσέιμπερς και ο ντετέκτιβ Τζόρντι Κίτινγκ ξεκινούν μια απρόσμενη συνεργασία για να ανακαλύψουν τον πραγματικό ένοχο. 
07:15
Επεισόδιο 10ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Dirt Nap
Οι Michael, Mahone, Whistler και Lechero προσπαθούν να αποδράσουν μέσα από το τούνελ. Ο Lincoln και ο Sucre υποτιμούν τη Susan.
08:00
Επεισόδιο 5ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Trust
Ο Mike προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Kevin ενώ ο Harvey θέτει σε εφαρμογή ένα επικίνδυνο σχέδιο. Η Jessica αποκαθιστά τη φήμη της εταιρίας και η Rachel αντιμετωπίζει ένα εμπόδιο. Ο Louis ζητά τη βοήθεια της Donna για ένα ερωτικό θέμα.
08:00
Επεισόδιο 16ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Reunion Show
Με παρουσιαστή τον Tim Gunn, το Project Runway: Reunion του 15ου κύκλου θα συγκεντρώσει για μια τελευταία φορά όλους μαζί τους σχεδιαστές για να θυμηθούν τις καλύτερες, τις χειρότερες αλλά και τις πιο σημαντικές στιγμές της σειράς.
08:00
Επεισόδιο 1ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Pilot
Οι ένοικοι ενός συγκροτήματος διαμερισμάτων στο Μανχάταν ανακαλύπτουν πως, παρά τις διαφορές σε ηλικία, εθνικότητα, κουλτούρα και τρόπο ζωής, όσο πιο πολύ αλληλεπιδρούν τόσο πιο συναρπαστικοί και στενοί γίνονται οι δεσμοί τους. 
08:45
Επεισόδιο 6ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Spain
Ο Harvey υπερασπίζεται τον Sutter εναντίον του Cahill καθώς το παρελθόν του Mike απειλεί να καταστρέψει την αποστολή του. Η Rachel και η Jessica αναζητούν στοιχεία για να ξανανοίξουν την υπόθεση Bailey. Και ο Louis καλοπιάνει την Tara μ' ένα ταξίδι στα Hamptons.
08:45
Επεισόδιο 5ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: An Innocent Man
Η Olivia και η ομάδα συνεχίζουν να ερευνούν την υπόθεση της Catherine, αλλά η Olivia αποσπάται όταν ο Jake σταματά να απαντά στα τηλέφωνα της.
09:00
Επεισόδιο 3ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Episode #1.3
Η Έρικα Σέπερντ, πρώην πράκτορας της CIA και προδότρια του έθνους, απελευθερώνεται ώστε να βοηθήσει τον ομοσπονδιακό πράκτορα Γουίλ Κίτον στη σύλληψη ενός κατασκόπου. Μα για να τον εντοπίσουν... θα πρέπει να σκέφτονται σαν αυτόν.
09:30
Επεισόδιο 2ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Nerd
Όταν η Jess προσπαθεί απεγνωσμένα να μπει σε μια κλίκα «κακών κοριτσιών» στο νέο της σχολείο, στρέφεται (λανθασμένα) στο Nick για να τη συμβουλέψει πώς να τις διαχειριστεί.
09:30
Επεισόδιο 9ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The one with Phoebe's dad
Η Ρέιτσελ εξακολουθεί να είναι θυμωμένη με τον Ρος. Η Φοίβη ανακαλύπτει πως η μητέρα της είχε πει ψέματα για το ποιος είναι ο πατέρας της και προσπαθεί να τον εντοπίσει. Επισκέπτεται τη γιαγιά της και εκείνη της δίνει μια φωτογραφία του και της λέει ότι γνωρίζει για την ταυτότητά του. Ο Ρος προτείνει στην Ρέιτσελ να κάνει και εκείνη μια λίστα για τα ελαττώματα του για να νιώσει καλύτερα. Η Ρέιτσελ πράγματι νιώθει καλύτερα αλλά... Περισσότερα
09:50
Επεισόδιο 3ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Double Date
Πιστεύοντας ότι ο Schmidt αποφάσισε να είναι με την Cece, η Jess και ο Nick προτείνουν να βγουν όλοι μαζί. Όταν ο Nick ανακαλύπτει ένα συγκλοντιστικό μυστικό, πρέπει να επιλέξει αν θα μείνει πιστός στο φίλο του ή στην κοπέλα του.
Εμφάνιση 1 έως 16 από 30 αποτελέσματα [Επόμενα]