Αναζήτηση:

Τηλεόραση > Σήμερα στα σήριαλ

13:40
Επεισόδιο 13ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: 100th
Η Brenda μπαίνει να γεννήσει, αναγκάζοντας τον Adam και την Jennifer να αλλάξουν τα σχέδια για τον γάμο τους. Στο μεταξύ, η επαγγελματική βίζα του Timmy λήγει αφού ο Russell δεν έχει υπογράψει τα χαρτιά που χρειάζονται.
13:50
Επεισόδιο 11ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Episode #11.11
Ο Phil επισκέπτεται τον πατέρα του για να σιγουρευτεί ότι είναι καλά, αφού άκουσα κάποια ανησυχητικά νέα για εκείνον.
14:00
Επεισόδιο 4ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Ride Along
Η Burgess κάνει περιπολία με τη συνοδεία ενός πολίτη μέσα στο αυτοκίνητό της όπως της είχε ζητήσει η Brennan και βρίσκεται σε δύσκολη θέση όταν στο μεταξύ πρέπει να απαντήσει σε μια κλήση.
14:00
Επεισόδιο 2ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Με τη θεία δεν είναι αμαρτία
Η αφορμή για μια ακόμη σύγκρουση δίνεται όταν εμφανίζεται στο νεοκλασικό η θεία της Ελένης, η γνωστή θεία Μάρω και ο περιβόητος εκ Γαλλίας θείος του Κωνσταντίνου, Αγγελος. Και οι δυο έχουν έρθει, όπως λένε, για να βοηθήσουν στην διευθέτηση του προβλήματος του σπιτιού. Ομως αντί να ασχοληθούν με το θέμα που «καίει» τόσο τον Κωνσταντίνο όσο και την Ελένη, ασχολούνται ο ένας με τον άλλον. Τι θα γίνει λοιπόν όταν ο έρωτας χτυ... Περισσότερα
14:00
Επεισόδιο 3ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Mr. Monk and the blackout

Ένας μουσικός παραγωγός βρίσκεται νεκρός από πυροβολισμό. Τα στοιχεία δείχνουν ξεκάθαρα πως δεν πρόκειται για αυτοκτονία. Η υπόθεση περιπλέκεται όμως όταν ο χιμπατζής του νεκρού άντρα, ο Ντάβιν, βρίσκεται με το όπλο του εγκλήματος στα χέρια του. Όλοι φαίνεται να έχουν πειστεί πως ένοχος για τον θάνατο του άντρα είναι ο Ντάβιν αλλά η Σαρόνα είναι σίγουρη για την αθωότητα του και ζητάει από τον Μονκ να βοηθήσουν τον χαριτωμέν... Περισσότερα

14:00
Επεισόδιο 1ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Episode #2.1
ΠΡΕΜΙΕΡΑ. Ο Σταθ δυσκολεύεται να συνεργαστεί με το νέο αφεντικό του, ειδικά όταν στο τελευταίο διαφημιστικό βίντεο του γραφείου δεν γίνεται αναφορά στην οικογένεια του Ελληνοκύπριου μεσίτη. Στο μεταξύ, η Σόφι προσπαθεί να ξεπεράσει τον Αλ. (25'''')
14:15
Επεισόδιο 11ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The Angie-Man
Όταν οι γονείς του Will ομολογούν ότι έχουν εμπνευστεί από τη σχέση που νομίζουν ότι διατηρεί με την Angie, ο Will και η Angie καλούνται να προσποιηθούν ότι είναι ζευγάρι για μια νύχτα για να τους αποτρέψουν από το διαζύγιο.
14:30
Επεισόδιο 2ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Episode #2.2
ΠΡΕΜΙΕΡΑ. Τώρα, ο Σταθ είναι εκείνος που ψάχνει διαμέρισμα για ενοικίαση... μιας και ο πατέρας του του ζήτησε να φύγει από το σπίτι. Και ενώ η Σόφι δέχεται να βοηθήσει, η επαφή με τον φρεσκοχωρισμένο Αλ τής προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα. (25'''')
14:35
Επεισόδιο 2ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Two Hotheads and a Hurricane
Ο ανταγωνισμός εντείνεται ανάμεσα στον Ryan και τον Luis όταν ο Ryan προσβάλλει τον Luis και ο Luis με τη σειρά του παίρνει πελάτες από το σπίτι θέλει να πουλήσει ο Ryan. Όταν ο Τυφώνας Sandy χτυπά δοκιμάζει σκληρά τους τρεις μεσίτες.
14:45
Επεισόδιο 21ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The one with the chick and the duck
Η Μόνικα ελπίζει σύντομα να βρει μια καλύτερη δουλειά. Ο Τζόι και ο Τσάντλερ αποκτούν δυο κατοικίδια, μια κότα και μια πάπια. Ο Τζόι έχει πρεμιέρα στο θέατρο και όλοι είναι ενθουσιασμένοι. Η Φοίβη αντιμετωπίζει προβλήματα με το δημόσιο.
15:10
Επεισόδιο 22ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The one with the screamer
Την ημέρα που ο Τζόι παίζει στο έργο, τα φιλαράκια κανονίζουν να πάνε να το δουν όλοι μαζί. Ο Τζόι προσκαλεί την Κέιτ, ο Ρος είναι εκεί με τη συνοδό του και η Ρέιτζελ πρέπει να φέρει κι εκείνη έναν συνοδό. Τελικά εμφανίζεται με έναν περίεργο τύπο, τον Τόμι. Ο Τζόι και η θεατρική του ομάδα παίρνουν πολύ άσχημες κριτικές για τις επιδόσεις τους. Ο Τζόι καταλήγει να κουβεντιάζει όλο το βράδυ με την Κέιτ. Η Ρέιτσελ σταματά να βλέπε... Περισσότερα
15:25
Επεισόδιο 21ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Hell to Pay
Όταν ένας τρόφιμος ψυχιατρείου που έχει δραπετεύσει οπλισμένος με ένα τσεκούρι βρίσκεται νεκρός στο γραφείο του Castle, η έρευνα του Castle και της Beckett οδηγεί τον Castle να υποψιαστεί ότι ο θάνατος του θύματος μπορεί να είναι δουλειά του Αντίχριστου.
15:35
Επεισόδιο 10ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Tick Tock
Ο Pride αναγκάζεται να ελευθερώσει έναν παλιό εχθρό όταν οι φίλοι του κρατούνται όμηροι.
16:05
Επεισόδιο 17ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Parking Spot
Όταν ο Schmidt ανακαλύπτει μία άγνωστη αλλά πολυπόθητη θέση παρκαρίσματος, η Jess και οι συγκάτοικοι συναγωνίζονται για να δουν ποιός τελικά θα την χρησιμοποιήσει.
16:20
Επεισόδιο 17ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Over Everything
Ο Lucious συνεχίζει να διευθύνει την Empire και ανακαλύπτει κάποια από τα επιχειρηματικά λάθη του Andre μέσω της Kelly Patel.
16:30
Επεισόδιο 18ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Tinfinity
Η Jess τραβάει το βλέμμα ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή, με τον οποίο ο Winston είχε μια αποκλειστική συνέντευξη για το ραδιοφωνικό του σταθμό.
Εμφάνιση 1 έως 16 από 35 αποτελέσματα [Επόμενα]