Αναζήτηση:

Τηλεόραση > Σήμερα στα σήριαλ

05:15
Επεισόδιο 6ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The New Normal
Με την Aicha να οδηγείται στην κρεμάλα, ο Harry πρέπει να δράσει γρήγορα. Πείθει τον Al Moctar να περιμένει, βάζοντας τη δική του ζωή σε κίνδυνο.
05:20
Επεισόδιο 2ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Dreamworld
Σε συνέχεια του πρώτου επεισοδίου, η Beckett προσπαθεί να βρει μια κλεμμένη τοξίνη που μπορεί να σκοτώσει χιλιάδες ανθρώπους. Τα πράγματα χειροτερεύουν όταν ο Castle εκτίθεται στην τοξίνη και έχει μόνο 24 ώρες ζωής.
06:00
Επεισόδιο 9ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: A Furnace for Your Face
Η Cookie επιχειρεί να βοηθήσει τον Angelo να κερδίσει τα πλήθη και τη θέση του δημάρχου, οργανώνοντας μια δωρεάν συναυλία στο πάρκο.
06:00
Επεισόδιο 3ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Need to Know
Ενώ η Becket είναι ακόμη στη Ουάσιγκτον, ο Castle και η ομάδα του ερευνούν το φόνο του Charlie Reynolds, ενός πρώην έφηβου σταρ που έγινε διάσημος παίζοντας τον αγαπητό σπασίκλα σε μια νεανική σειρά της δεκαετίας του 1990.
06:05
Επεισόδιο 8ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Episode #1.8
Η Έρικα Σέπερντ, πρώην πράκτορας της CIA και προδότρια του έθνους, απελευθερώνεται ώστε να βοηθήσει τον ομοσπονδιακό πράκτορα Γουίλ Κίτον στη σύλληψη ενός κατασκόπου. Μα για να τον εντοπίσουν... θα πρέπει να σκέφτονται σαν αυτόν.
06:30
Επεισόδιο 2ο


Προσθήκη υπενθύμισης
 Η Άννα βρίσκει στο πρόσωπο του Αλέξανδρου τον τέλειο άνδρα. Ο περίγυρός της, όμως, της λέει να φανεί πιο έξυπνη για να μην την πατήσει όπως όλες τις άλλες φορές. Όλοι της ζητούν να είναι πιο προσεκτική και να περάσει τον Αλέξανδρο από «δοκιμασίες»... Η Άννα, στην προσπάθειά της να βεβαιωθεί για το ακέραιο του χαρακτήρα του, πέφτει σε υπερβολές… Τελικά, είναι ο Αλέξανδρος ο πρίγκιπας του παραμυθιού;
06:45
Επεισόδιο 4ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Number One Fan
Μια νεαρή και απελπισμένη ύποπτη για φόνο, η Emma Briggs, κρατά ομήρους υπό την απειλή όπλου, και επιμένει πως θα διαπραγματευτεί μόνο με ένα άτομο: τον Richard Castle.
06:55
Επεισόδιο 10ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Sound and Fury
Μετά από ένα τελειωτικό χτύπημα κατά του Angelo, ο Lucious ανακοινώνει το νέο του μουσικό project, το Inferno, και απειλεί τους πάντες - ειδικά την Cookie, η οποία ορκίζεται να τον ρίξει από τον θρόνο του μια και καλή.
07:00
Επεισόδιο 9ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Homecoming
Όταν ένας πράκτορας του Ταλ δραπετεύει από τη CIA, η Σέπερντ επιστρέφει στο Λάνγκλεϊ για να βοηθήσει στον εντοπισμό του. Στο μεταξύ, η Σέπερντ και ο Κίτον ανακαλύπτουν ότι η CIA αποκρύπτει σημαντικές πληροφορίες για τον Ταλ.
07:30
Επεισόδιο 7ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Arrested
Ο Phil και η Claire λαμβάνουν μια ανησυχητική κλήση αργά το βράδυ που αφορά τη Haley, η οποία, ενώ είναι ανήλικη, έχει συλληφθεί για κατανάλωση αλκοόλ.
07:40
Επεισόδιο 13ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The Grand Mama-Pest Hotel
Η Linda αρπάζει την ευκαιρία να συνοδέψει την Tina σε ένα διήμερο συνέδριο για την ηρωίνη, αλλά η καινούρια φίλη της Tina μπορεί να βάλει σε κίνδυνο το σαββατοκύριακο της Linda.
07:55
Επεισόδιο 7ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Mom
Η μαμά της Esther κάνει μια απρόσμενη επίσκεψη γιατί ανησυχεί για τις επιλογές που έχει κάνει η Esther στη ζωή της.
08:00
Επεισόδιο 14ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Aquaticism
Όταν η Tina μαθαίνει ότι το ενυδρείο κινδυνεύει να κλείσει, τα παιδιά των Belcher επινοούν ένα σχέδιο για να συνεχίσει τη λειτουργία του.
08:15
Επεισόδιο 21ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Episode #7.21
Ο Mike και ο Chuck ξεκινούν το παιχνίδι όταν ο Ed τοποθετεί ένα φλιπεράκι στο γραφείο.
08:25
Επεισόδιο 7ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: no Mercy
Η Reeva αποκαλύπτει τα σχέδιά της για μια μεγάλη αποστολή του Inner Circle που θα διασφαλίσει απαραίτητα χρήματα. Στο μεταξύ, οι Mutant Underground πρέπει να αντιμετωπίσουν τις άστατες δυνάμεις του Reed.
08:35
Επεισόδιο 20ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Timmy's New Hobby
Η Peggy ανακαλύπτει ότι ο Timmy έχει αποκτήσει ένα καινούριο και ακατάλληλο χόμπι και παρακαλάει τον Mike να του μιλήσει αν και ο ίδιος δεν θέλει.
Εμφάνιση 1 έως 16 από 116 αποτελέσματα [Επόμενα]