Αναζήτηση:

Τηλεόραση > Σήμερα στα σήριαλ

13:35
Επεισόδιο 11ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Entropy
Η BAU εφαρμόζει μια λεπτομερή στρατηγική στην προσπάθειά της να καταστρέψει τους 'Dirty Dozen', με τον Reid να παίζει κεντρικό ρόλο.
14:00
Επεισόδιο 2ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Με τη θεία δεν είναι αμαρτία
Η αφορμή για μια ακόμη σύγκρουση δίνεται όταν εμφανίζεται στο νεοκλασικό η θεία της Ελένης, η γνωστή θεία Μάρω και ο περιβόητος εκ Γαλλίας θείος του Κωνσταντίνου, Αγγελος. Και οι δυο έχουν έρθει, όπως λένε, για να βοηθήσουν στην διευθέτηση του προβλήματος του σπιτιού. Ομως αντί να ασχοληθούν με το θέμα που «καίει» τόσο τον Κωνσταντίνο όσο και την Ελένη, ασχολούνται ο ένας με τον άλλον. Τι θα γίνει λοιπόν όταν ο έρωτας χτυ... Περισσότερα
14:00
Επεισόδιο 13ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Mr. Monk makes the playoffs
Ο Μονκ αποκτά κάποια εισιτήρια για έναν αγώνα και αποφασίζει να καλέσει τον Λίλαντ για να τον παρακολουθήσουν μαζί. Ένας φόνος αποσπά την προσοχή τους από τον αγώνα και ο μόνος τρόπος για να διασφαλίσουν το πρωτάθλημα είναι να βρουν γρήγορα τον δολοφόνο...
14:20
Επεισόδιο 15ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Rabbit or Duck
Όταν η Lily και ο Marshall ξεχνάνε να κανονίσουν το ραντεβού στα τυφλά για τον Ted την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου, χρησιμοποιούν ένα από τα πολλά κορίτσια που έχει απορρίψει ο Barney στο παρελθόν.
14:45
Επεισόδιο 16ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Hooked
Όταν η παρέα προσπαθεί να πείσει τον Ted ότι η Tiffany τον τραβολογάει χωρίς λόγο, σκέφτονται τις παλιές τους σχέσεις και πως ενήργησαν σε ανάλογες καταστάσεις.
14:55
Επεισόδιο 9ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Bronco Brouhaha
Οι σεφ καλούνται να δώσουν μια αναβαθμισμένη νότα σε φαγητό που προορίζεται για αθλητές πριν τον αγώνα, καθώς οργανώνουν το απόλυτο πάρτι στο Sports Authority Field at Mile High για τους Denver Broncos.
15:00
Επεισόδιο 15ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Manhunt
Έπειτα από ένα τραυματικό γεγονός, ένας φαινομενικά συνηθισμένος 40άρης αποφασίζει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να γίνει αστυνομικός. Παρά τους κινδύνους και τα εμπόδια, δεν θα αργήσει να αποδείξει την αξία του.
15:05
Επεισόδιο 19ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The one with Joey's interview
Ο Τζόι δεν ξέρει αν πρέπει να δώσει συνέντευξη σε ένα περιοδικό μιας και την τελευταία φορά που το έκανε, τον έδιωξαν από το σίριαλ που πρωταγωνιστούσε γιατί είπε πολλά και ...ανάρμοστα. Η Ρέιτσελ τον πείθει πως πρέπει να το κάνει αλλά ο Τζόι επιμένει να είναι όλα τα φιλαράκια κοντά του για να τον προστατέψουν σε περίπτωση που χρειαστεί...


15:30
Επεισόδιο 2ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Move Me
Αφού αποφασίζουν να μείνουν μαζί, ο Τζέικ κάνει μερικές αλλαγές στο διαμέρισμα της Ανι, γεγονός που την αναγκάζει να αναζητήσει καταφύγιο στο αυτοκίνητό της. Η Ντένα ανησυχεί ότι φαίνεται μεγαλύτερη από ό,τι είναι στην πραγματικότητα. 
15:30
Επεισόδιο 20ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The one with the baby shower
Η Μόνικα οργανώνει ένα πάρτι – δώρων για το μωρό της Ρέιτσελ αλλά ξεχνάει να ενημερώσει τη μητέρα της. Τελευταία στιγμή διορθώνει το λάθος της αλλά η κα Γκριν δεν την αφήνει να το ξεχάσει. Κατά τη διάρκεια του πάρτι η Ρέιτσελ πανικοβάλλεται. Πιστεύει πως δεν είναι έτοιμη και ώριμη για να φροντίσει ένα μωρό και έτσι συμφωνεί να μείνει για λίγο καιρό μαζί της η μητέρα της για να τη βοηθήσει, γεγονός που αγχώνει ιδιαίτερα τον Ρο... Περισσότερα
15:40
Επεισόδιο 5ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The Nose
"Όταν κάποιος κλέβει ένα ανεκτίμητο έργο τέχνης και δολοφονεί τον άνθρωπο που το μετέφερε, ο Castle και η Beckett πρέπει να συνεργαστούν με έναν μάρτυρα-κλειδί για να εντοπίσουν τον πίνακα και να πιάσουν τον δολοφόνο.
15:50
Επεισόδιο 21ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Fagin
Η Υπηρεσία ερευνά μια σειρά από ένοπλες ληστείες τραπεζών και οδηγείται σε μια απρόσμενη ομάδα υπόπτων.
16:00
Επεισόδιο 1ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Chicago
Η Σαμ και η Μαξ ταξιδεύουν στο Σικάγο, καθώς η νεαρή κοπέλα ετοιμάζεται για το κολέγιο και περιμένει με ανυπομονησία αλλά και φόβο τις επικείμενες αλλαγές. Στην πτήση της επιστροφής, η Σαμ βλέπει το φάντασμα του νεκρού πατέρα της. 
16:25
Επεισόδιο 14ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The Church
Η Mickey και η 'συμμορία' συνοδεύουν την Alba στην εκκλησία, όταν εκεί παραδέχεται ότι μπορεί να έχει πρόβλημα εθισμού σε ουσίες.
16:30
Επεισόδιο 2ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Holding
Στη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας της ταινίας, η Σαμ γνωρίζει μια επιδέξια μάνατζερ ταλέντων. Αργότερα, ενώ παραβρίσκεται σε μια σχολική συνάντηση, η φιλόδοξη ηθοποιός έρχεται αντιμέτωπη με κάποιους αντιπαθητικούς γονείς.
16:35
Επεισόδιο 3ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Four Regrettings and Funeral
Τέσσερις κάτοικοι του Springfield καλούνται να προσπαθήσουν να αφήσουν πίσω τους ενοχές από το παρελθόν μετά την κηδεία ενός αγαπημένου γείτονα.
Εμφάνιση 1 έως 16 από 37 αποτελέσματα [Επόμενα]