Αναζήτηση:

Ειδήσεις - Νίκος Φλέσσας

1 

Λόγω sold out επιτυχίας, ο "Θουκυδίδης" της Άννας Κοκκίνου παίρνει και δεύτερη παράταση μέχρι τις 15 Ιουνίου.
Οι παραστάσεις της Κυριακής στις 18 και 25 Μαΐου δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω των εκλογών. Θα αναπληρωθούν αντίστοιχα την Τετάρτη 14 και 21 Μαΐου στις 19.00.
Η νέα παράσταση της Σφενδόνης  με τίτλο Εγώ ο Θουκυδίδης του Ολόρου Αλιμούσιος ανεβαίνει την Παρασκευή 28 Μαρτίου. Η παράσταση βασίζεται σε μια επιλογή κειμένων από το έργο του Θουκυδίδη.
Η θεατρική ομάδα Difunta Correa παρουσιάζει, για τρίτο συνεχόμενο μήνα, μια παράσταση βασισμένη στο Worterbuch της βερολινέζας συγγραφέως Jenny Erpenbeck και στο Δόγμα του Σοκ της καναδής δημοσιογράφου και ακτιβίστριας Naomi Klein.
Ενα εξαιρετικό νεοελληνικό έργο του ταλαντούχου Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη γραμμένο το 2007. Η περσόνα της Ρίκας έχει μπεί πλέον στη θεατρική πινακοθήκη του σύγχρονου ελληνικού κόσμου. Με πολλά τραύματα και με ακόμα περισσότερη ορμή και πείσμα, η χοντρούλα δεν είναι από τα πρόσωπα που το βάζουν κάτω!
Το Θέατρο Σφενδόν, γιορτάζοντας τα 20 χρόνια λειτουργίας του, ανεβάζει εκ νέου μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες του σε νέες εκδοχές, επιμένοντας πάντα στο ελληνικό δραματολόγιο! Στις 20 Δεκεμβρίου κάνει πρεμιέρα η νέα εκδοχή του Λα Πουπέ.
1