Αναζήτηση:

Ειδήσεις - Ντίνα Κώνστα

1 

Συγκλονισμένη η Ντίνα Κώνστα από τον ξαφνικό θάνατο του συναδέλφου της Δημήτρη Τσούτση, του τηλεοπτικού καναλάρχη Νικηφόρου Κασιμάτη από τη σειρά «Δύο Ξένοι».
Έρση Μαλικένζου: "Δεν με αγχώνει ο χρόνος. Κάποια στιγμή θα φύγεις".
Πριν λίγο καιρό, η Ντίνα Κώνστα μιλώντας στο περιοδικό DownTown αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον τηλεοπτικό της ρόλο στους Δύο Ξένους, εκείνον την Ντένης Μαρκορά που αγαπήθηκε πολύ και ατάκες του μνημονεύονται ακόμα και σήμερα.
Αλέξανδρος Ρήγας: "Ζω αξιοπρεπώς από τα έσοδα στο θέατρο".
Για τις άγνωστες λεπτομέρειες της ζωής της, αλλά και το ρόλο της πλούσιας Ντένης Μαρκορά στους θρυλικούς "Δυο Ξένους", μίλησε η Ντίνα Κώνστα στο περιοδικό "DownTown".
Στο Down Town και τη Φανή Πλατσατούρα έδωσε συνέντευξη η Ντίνα Κώνστα, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για το γεγονός ότι ακόμη και τώρα την αποκαλούν “Ντένη Μαρκορά”, κάτι που την ενοχλεί πάρα πολύ.
Δέκα χρόνια μετά την δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου.
Μη μου θυμίζετε εκείνη την περίοδο καθόλου. Ήταν ό,τι πιο άγριο έχω ζήσει στη ζωή μου. Θα το φέρω βαρέως σε όλη μου τη ζωή".
Ντίνα Κώνστα: "Κάποια επεισόδια ως Ντένυ Μαρκορά δεν τα έχω δει καθόλου γιατί βρίσκω ελαττώματα".
Συνέντευξη στο Νίκο Νικόλιζα και την εφημερίδα “Freddo” παραχώρησε η Ντίνα Κώνστα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σειρά «Δύο Ξένοι» και τον θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου.
Συνέντευξη στην εφημερίδα Freddo και τον Νίκο Νικολίζα παραχώρησε η Ντίνα Κώνστα, η οποία ανέφερε πως δεν βλέπει τις επαναλήψεις από τους Δύο Ξένους και σε αυτό έπαιξε ρόλο ο θάνατος του Νίκου Σεργιανόπουλου.
Τρίτη σεζόν για την παράσταση Σωτηρία Μπέλλου – Η περιπλανώμενη ζωή μιας ρεμπέτισσας. Μετά από δύο ανεβάσματα στο Θέατρο Κάππα, όπου το έργο της Σοφίας Αδαμίδου γνώρισε τεράστια επιτυχία σε κοινό και κριτικές, η αυλαία ξανανοίγει, αυτή την φορά στο Θέατρο ΗΒΗ.
Μαρούσκα; -Ντα γκασπαζά! -Φέρε μου το εβιάν μωρή! -Νιέτ μάνταμ!
Στην πρεμιέρα του θεατρικού έργου «Σωτηρία Μπέλλου» ξεπόρτισαν οι Έλληνες ηθοποιοί το βράδυ της Παρασκευής. Την Ντίνα Κώνστα στον πρωταγωνιστικό ρόλο, πήγε να δει πλήθος επωνύμων.
Γιατί δεν αντέχει να βλέπει τους "Δύο ξένους"; Η Ντίνα Κώνστα είναι η απόδειξη ότι ο σεβασμός εμπνέεται και δεν επιβάλλεται. Το ίδιο και το ταλέντο ή μάλλον, κυρίως το ταλέντο γιατί αυτός ήταν ο λόγος που την ανακαλύψαμε και την αγαπήσαμε.
Την έχουμε συνδέσει στο μυαλό μας με πιο κωμικούς ρόλους και σίγουρα πολύ διαφορετική εμφάνιση. Η Ντίνα Κώνστα -η αλλιώς, “Ντένη Μαρκορά” κατά πολλούς- έχει αποδείξει όμως ότι είναι μια μεγάλη ηθοποιός, που ξέρει να μεταμορφώνεται όταν το απαιτεί ο ρόλος.
Το ύφος της, η λαμπερή της εμφάνιση, οι αποστομωτικές απαντήσεις, και βεβαίως οι απίστευτες ατάκες, δια χειρός Αλέξανδρου Ρήγα, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν την ανεπανάληπτη Ντένη Μαρκορά.
Αυθεντική, ασυμβίβαστη, φωνή - σύμβολο του λαϊκού μας τραγουδιού, η αρχόντισσα του ρεμπέτικου είναι κάποιοι από τους προσδιορισμούς, που συνοδεύουν το όνομα της Σωτηρίας Μπέλλου. Εκείνη όμως ήθελε να την λένε απλά Σωτηρία.Η ζωή και το...
1