Αναζήτηση:

Ειδήσεις - Ηλίας Κόζας

1 

Τις τελευταίες μέρες γίνεται λόγος να βρεθεί ξανά στην Eurovision και να εκπροσωπήσει της Κύπρο, η Ελένη Φουρέιρα που όπως μάθαμε είναι θετική και η ίδια, αλλά και η εταιρεία της.
Ηλίας Κόζας: " Πήγαμε στην Eurovision με μηδαμινό μπάτζετ...άστο, μη μιλήσω".
Λαχτάρησε γνωστός τραγουδιστής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς ενεπλάκη σε τροχαίο και ο άλλος οδηγός έσπευσε να εξαφανιστεί.
Ηλίας Κόζας: "Δεν θα φύγω από τη Θεσσαλονίκη. Που να βρω μπουγάτσα;".
Η ξεκαρδιστική κωμωδία ηθών του Χάρη Ρώμα που παίχτηκε με τεράστια επιτυχία όλη τη χειμερινή σεζόν, αυτό το καλοκαίρι θα οργώσει όλη την ελληνική επαρχία και την Κύπρο, χαρίζοντας άφθονο γέλιο.
Την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου, στις 21:00, δύο θίασοι γίνονται πεντάδες και μπαίνουν στο παιχνίδι του «Άκου τι είπαν! βραδιάτικα».
Το αγαπημένο συγκρότημα με την αστείρευτη ενέργεια... οι Koza Mostra επιστρέφει κοντά μας μουσικά κάθε Τρίτη στις 22.30 μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες του MEGA και το τραγούδι «Γιορτή» που ντύνει την πολύ-αναμενόμενη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Εθνική Ελλάδος», σε σκηνοθεσία του Αντώνη Αγγελόπουλου!
Από την ώρα που κυκλοφόρησαν τα κομμάτια ένας πανικός με σχολιασμούς και κριτικές έχει ξεσπάσει σε social media, Blogs και εκπομπές.
O Ηλίας Κόζας και η παρέα του κατεβαίνουν στην Αθήνα.
Την αγαπημένη του Χαρά πήρε με παπά και με κουμπάρο την Κυριακή που μας πέρασε. Ο γάμος τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στην Θεσσαλονίκη ενώπιον συγγενών και πολλών φίλων.
Ο τραγουδιστής των Koza Mostra φοράει γαμπριάτικο!
27 Οκτωβρίου. Θυμηθείτε αυτή την ημερομηνία διότι ένας ακόμη καυτός Έλληνας σταματά να είναι εργένης και θα δεθεί με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του!
Παραμονή του… μεγάλου «ΟΧΙ», ο Ηλίας Κόζας θα πει το… μεγάλο «ΝΑΙ» στην καλή του Χαρούλα και θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.
1