Αναζήτηση:

Ειδήσεις - Μπεργκουζάρ Κορέλ

1 

H Μπεργιουζέρ Κορέλ απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και τίποτα δεν την νοιάζει.
Ούτε ένα ούτε δύο, αλλά τέσσερα από τα σημαντικότερα βραβεία απέσπασε η σειρά «Karadayi» στα 40α «Altin Kelebek Odulleri» («Χρυσή πεταλούδα») που είναι τα αντίστοιχα Oscar της Τουρκίας.
Μπορεί στη χώρα μας να περιμένουμε ακόμα από τον ΑΝΤ1 τον δεύτερο κύκλο της τούρκικης σειράς ''Karadayi'', όμως στην Τουρκία, τα επεισόδια προχωρούν με γοργούς ρυθμούς, η σειρά είναι άκρως επιτυχημένη και μάλιστα πριν από λίγες ημέρες έκαναν και πάρτυ για την επιτυχία της σειράς με ''πρωταγωνιστές'' φυσικά, όπως και στη σειρά, τον Κενάν Ιμιρζαλίογλου και την Μπεργκιουζάρ Κορέλ.
Για την σωματική τους ακεραιότητα αλλά πολύ περισσότερο για το παιδί τους φοβούνται πλέον το διάσημο ζευγάρι Τούρκων ηθοποιών που πήρε για τα καλά τα μέτρα ασφάλειάς του!
Η τηλεοπτική αγορά της Τουρκίας ανθίζει και ταυτόχρονα αυξάνονται και οι τραπεζικοί λογαριασμοί των Τούρκων stars. Οι αμοιβές τους είναι μυθικές και σε σχέση με τα ελληνικά δεδομένα μοιάζουν το λιγότερο εξωπραγματικές!
Μετά από την επίσκεψη του Michael Douglas με τη σύζυγό του Catherine Zeta Jones σειρά τώρα για τον Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή να τιμήσει την Κω!
Ταξιδάκι αναψυχής για τον γνωστό σε όλους μας «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» ή κατά κόσμον Halit ERgenc με την γυναίκα του, Berguzar Korel! Το ζευγάρι βρίσκεται στην Κω.
Γνωστοί και αγαπημένοι Τούρκοι ηθοποιοί δίνουν το δικό τους παρόν στις πορείες που πραγματοποιούνται στην Κωνσταντινούπολη!
Ένα υπέροχο παραμύθι ξεκινά στο prime time του ΑΝΤ1 από τη Δευτέρα 7 Ιουνίου. Η εξαιρετική παραγωγή του μεγάλου τουρκικού δικτύου KANAL D μας διηγείται ένα σύγχρονο παραμύθι με πρωτότυπο σενάριο, εντυπωσιακά γυρίσματα και ένα πρωταγωνιστικό ζευγάρι που κλέβει καρδιές!
1