Οι προβλέψεις για τα ζώδια
Αναζήτηση:
Tips of the Day από το Stardome*
Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017
Κριός  (21/3 - 19/4)
Ξύπνημα στις 8 το πρωί, ένα γρήγορο ντους και μετά δουλειά. Εκεί πίεση ανάμικτη με ικανοποίηση, κάποιες εξάρσεις θυμού ή έξαψης. Σχόλασμα. Καφές ή ποτό με φίλους/ες (προαιρετικά) και μετά σπίτι. Σεξ κάποιες φορές την εβδομάδα (αν είσαι σε σχέση). Ύπνος μέχρι το επόμενο πρωί. Κι έρχεται να σε ρωτήσει ο αστρολόγος σου: «Κριέ που είναι το πάθος σου για ζωή;»
Ταύρος  (20/4 - 20/5)
Ότι θα υπάρχει μια πληθώρα προτάσεων για εξόδους φαντάζει σχεδόν βέβαιο. Για την διάθεση σου να βγεις έξω υπάρχουν μερικές αμφιβολίες. Εκτός κι αν μάθεις πως στην παρέα θα είναι κάποιος/α που θες απεγνωσμένα να δεις. Ναι, ναι, ο/η ίδιος/α που φαίνεται να σε κρατά σε απόσταση ασφαλείας.
Δίδυμοι  (21/5 - 21/6)
Αν περάσεις τις επόμενες μέρες δουλεύοντας ή οργανώνοντας την δουλειά σου, έχει καλώς. Θα μπορέσεις κάπου να ξεσπάσεις όλη αυτή την σωματική ένταση που σε κατακλύζει. Όμως αν δεν ανήκεις σ? αυτή την κατηγορία, μάλλον θ? αρχίσουν να σου φταίνε όλοι και όλα. Και δεν είσαι καθόλου συμπαθής όταν γκρινιάζεις.
Καρκίνος  (22/6 - 22/7)
Καρκίνε, διάλεξε σήμερα σε πιο άκρο θες να βρίσκεσαι. Ή που θα υιοθετήσεις το ρόλο του άλαλου/της άλαλης και δεν θα παρεμβαίνεις ότι κι αν ακούς γύρω σου ή θα γίνεις Δίδυμος στη θέση των Διδύμων με ό,τι συνέπεια μπορεί να έχει αυτό στον εργασιακό σου χώρο...
Λέων  (23/7 - 22/8)
Τι αισθάνεσαι πως θες αυτή την εποχή; Ας τα απαριθμήσουμε: μια στοιχειώδη συναισθηματική ανταπόκριση από τους γύρω σου, νέες ευκαιρίες και επαγγελματικές αλλαγές, έναν έρωτα που θα σου πάρει τα μυαλά ή μια ριζική ανανέωση της σχέσης σου. Ε, είναι να μην έχεις νεύρα που τίποτα δεν φαίνεται να προχωράει;
Παρθένος  (23/8 - 22/9)
Παράξενα όνειρα ίσως τάραξαν τον ύπνο σου, μια απροσδιόριστη διαίσθηση πως κάτι θα συμβεί ή και μια ανεξήγητη φοβία για την ασφάλεια της εργασιακής σου θέσης, είναι ικανά να σε κρατήσουν στην τσίτα μέχρι το τέλος της μέρας. Αν θες να βοηθήσεις τον εαυτό σου κάνε κάτι που αποδεδειγμένα ξελαμπικάρει το μυαλό σου.
Ζυγός  (23/9 - 23/10)
Αυτές τις μέρες σκέφτεσαι συνεχώς αν τελικά παίρνεις όσα αξίζεις τόσο στον επαγγελματικό στίβο όσο και από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις (φιλία, έρωτας, συγγενείς). Κι αν το πρόσημο είναι αρνητικό σ? αυτά, τι να σου κάνουν λίγα ευρώ ή λίγα φιλιά παραπάνω;
Σκορπιός  (24/10 - 21/11)
Σκορπιέ, μην κάνεις σήμερα το λάθος να ανοίξεις κουβέντες ή παρτίδες στη δουλειά με συναδέλφους ή/και τον/την προϊστάμενο/η σου. Καθόλου σε καλό δεν θα σου βγει.
Τοξότης  (22/11 - 21/12)
«Τοξότη; Τοξότη; Είναι κανείς μέσα ή τσάμπα χτυπάω;». Ναι το έπιασες το νόημα. Θες να είσαι κάπου μακριά αυτές τις μέρες. Πολύ μακριά. Ν? αδειάσει το μυαλό σου από σκοτούρες. Και όχι δεν απαραίτητα παρέα μαζί σου. Εκτός κι αν τον/την εμπιστεύεσαι τόσο που θα του/της έλεγες ότι σε προβληματίζει.... Εσύ αποφασίζεις.
Αιγόκερως  (22/12 - 19/1)
Όσο περισσότερο από το χρόνο σου αφιερώνεις αυτό το διήμερο με καλούς φίλους, τόσο θα φορτίζουν και οι μπαταρίες του μυαλού σου. Ναι, η ρουτίνα έχει γίνει υπερβολικά ασφυκτική τελευταία ακόμη και για μετρ του ρεαλισμού σαν εσένα.
Υδροχόος  (20/1 - 18/2)
Υδροχόε, αν ο/η σύντροφος σου ή κάποιος/α συνάδελφος επιμένει να μην καταλαβαίνει πως είσαι απασχολημένος/η και δεν θες να σε ενοχλούν, έχεις το ελευθέρας να τον στείλεις στο... όπου καταλαβαίνεις τέλος πάντων. Μη βωμολοχώ τώρα χωρίς λόγο.
Ιχθύες  (19/2 - 20/3)
Ξεκινάμε από το δεδομένο πως η διάθεση είναι καλή και δεν σκοπεύεις ν? αφήσεις κανένα/καμία να σου την χαλάσει για ψύλλου πήδημα. Το μόνο που μπορεί να ταράξει τα νερά είναι να εμπλακείς σε καυγάδες με τον/την σύντροφο σου ή με εκείνον/η που σ? ενδιαφέρει. Τώρα που το σκέφτομαι, καλύτερο θα ήταν να αποφύγετε να κάνετε κάτι μαζί, για παν ενδεχόμενο...
NEWSLETTER
Δηλώστε το email σας για να λαμβάνετε κάθε απόγευμα τις δημοφιλέστερες ειδήσεις της ημέρας.