Οι σειρές της ημέρας - Τηλεόραση - iShow.gr
Αναζήτηση:

Τηλεόραση > Σήμερα στα σήριαλ

05:00
Επεισόδιο 2ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Bella
Η ερευνήτρια πυρκαγιών Samantha Orland καλεί την ομάδα για βοήθεια σε μια υπόθεση που έχει μετατραπεί σε απόπειρα δολοφονίας, όταν η πιο πρόσφατη πυρκαγιά ενός κατά συρροή εμπρηστή εμπλέκει μια οικογένεια.
05:30
Επεισόδιο 12ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: No Love
"Όταν ο Johnny βλέπει πόσο σεβασμό εισπράττει η Theresa στη δουλειά, βάζει τους υπόλοιπους φίλους να αναβιώσουν ένα παλιό πρόγραμμα για να προκαλέσουν λίγο σεβασμό για τους τραυματιοφορείς.
05:45
Επεισόδιο 3ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Takes One to Know One
Όταν ένας νεαρός ιερέας βρίσκεται νεκρός σε μια εκκλησία, ο Backstrom και η ομάδα του πρέπει να λύσουν την υπόθεση ερευνώντας τον χώρο μιας πιθανής αίρεσης.
05:55
Επεισόδιο 9ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Who Needs You
Ο Fez έχει βαρεθεί την ακαταστασία της Jackie στο διαμέρισμα, έτσι εκείνη αποφασίζει τελικά να καθαρίσει τον χώρο.
06:20
Επεισόδιο 10ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Sweet Lady
Ο Randy προσκαλεί την Donna στο εξοχικό των γονιών του για ένα Σαββατοκύριακο με το συγκρότημά του. Όταν εκείνη συμφωνεί, ο Hyde την προειδοποιεί ότι ο Randy μάλλον έχει εφεύρει το συγκρότημα και η πρόσκλησή του έχει άλλα κίνητρα.
06:30
Επεισόδιο 17ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The Parent Trap
"Η Mel προσπαθεί να κάνει τον Joe να πείσει την Gloria να φτιάξει διαθήκη, αλλά ο Joe δειλιάζει. Έτσι, η Mel προσκαλεί τον Russell ώστε να της μιλήσει. Η Gloria νοιώθει προσβεβλημένη, αλλά ο Russell σύντομα τη γοητεύει, λίγο παραπάνω από αυτό που θα ήθελε η Mel.
06:45
Επεισόδιο 11ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Good Old Fashioned Lover Boy
Το νέο αφεντικό της Jackie, η τηλεοπτική παρουσιάστρια Christine St. George, είναι κακιά και εκδικητική, έτσι η Kitty δίνει στην Jackie σπιτικά κουλουράκια για να τα πάρει μαζί της την πρώτη μέρα στη δουλειά και να την καλμάρει.
06:50
Επεισόδιο 18ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Melissa & Joey's Frozen
"Αφού παγώνουν μέσα σε μια χιονοστιβάδα σε μια εκδρομή για σκι, η Mel και ο Joe αποψύχονται 100 χρόνια μετά, στο μέλλον.
07:05
Επεισόδιο 12ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Killer Queen
Ο Hyde χρειάζεται ένα δώρο Αγίου Βαλεντίνου για τη Samantha και ζητά τη συμβουλή του Red. Ο Red του δείχνει ένα κουτί με δώρα που φυλάει για την Kitty.
07:15
Επεισόδιο 19ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Put a Ring on It
"Η Mel προσποιείται ότι της αρέσει το γενέθλιο δώρο του Joe, αλλά τελικά αποδεικνύεται ότι ήταν ψεύτικο για να την παραπλανήσει. Αντί αυτού, ο Joe έφτιαξε μια μοναδική βέρα, την οποία όμως η Mel μισεί ακόμα περισσότερο και τρομοκρατείται στην ιδέα ότι πρέπει να τη φοράει όλη της τη ζωή.
07:30
Επεισόδιο 13ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Spread Your Wings
Η Donna και ο Randy βγαίνουν μαζί, αλλά προσπαθούν να το κρατήσουν μυστικό. Η παρέα τους πιάνει να φιλιούνται στο σινεμά και τους κάνει τη ζωή δύσκολη.
07:40
Επεισόδιο 20ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Game Night
"Σε μια βραδιά οικογενειακών παιχνιδιών, οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις οδηγούν στην κατάρρευση των σχέσεων ανάμεσα στη Mel και τον Joe, καθώς και στη Lennox και τον Zander.
07:55
Επεισόδιο 18ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Eat, Spray, Linda
Είναι τα γενέθλια της Linda και ο Bob χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να οργανώσει την έκπληξη που έχει ετοιμάσει. Όταν, όμως, τη διώχνει από το σπίτι για αντιπερισπασμό, εκείνη εξαφανίζεται και οι Belcher πρέπει να συνεργαστούν για να τη βρουν, προκαλώντας χάος.
08:05
Επεισόδιο 21ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Be the Bigger Person
"Η Mel αποφασίζει να είναι υποψήφια για την καμπάνια Healthy Diet αλλά την πιάνει στα πράσα ένας ψηφοφόρος να τρώει ένα Piggy Burger. Αφού τουϊτάρει μια φωτογραφία της και την αποκαλεί υποκρίτρια, εκείνη ξεκινά πόλεμο εναντίον του.
08:15
Επεισόδιο 19ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Housetrap
Όπως ακριβώς ταιριάζει στους Belcher, μια φοβερή θύελλα θα τους παγιδεύσει ενώ προσέχουν ένα παραλιακό σπίτι στο Craggy Neck. Η θύελλα, όμως, είναι το τελευταίο που τους απασχολεί όταν αναγκάζονται να βρουν καταφύγιο μαζί με τον μυστηριώδη ιδιοκτήτη του σπιτιού.
08:25
Επεισόδιο 5ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Landline
Όταν η σχέση του Coach με τη νοσοκόμα του σχολείου περιπλέκεται, η διευθύντρια του σχολείου, η Jess, πρέπει να επιβάλλει νέους κανόνες για τις σχέσεις που απαγορεύονται ανάμεσα στους δασκάλους.
Εμφάνιση 1 έως 16 από 119 αποτελέσματα [Επόμενα]  
LINKS ΧΟΡΗΓΩΝ
Το iShow.gr τώρα δωρεάν και στο iPhone: O κόσμος της τηλεόρασης στην παλάμη του χεριού σας.