Οι σειρές της ημέρας - Τηλεόραση - iShow.gr
Αναζήτηση:

Τηλεόραση > Σήμερα στα σήριαλ

05:00
Επεισόδιο 6ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The Crack in the Code
The team investigates what appears to be a murder scene at a national monument, but the only clue left is a coded message made of human blood that will be the beginning of a scavenger hunt for the solution, courtesy of a new, technologically-proficient foe. Elsewhere, Booth and Brennan are still looking for a new home.
05:35
Επεισόδιο 1ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Obamascare
Ο Πρόεδρος Ομπάμα επισκέπτεται το Brickleberry για να τιμήσει τα 30 χρόνια τέλειας φύλαξης του πάρκου από τον Woody και φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, ξεκινά το πανδαιμόνιο.
05:45
Επεισόδιο 7ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The Prisoner in the Pipe
The remains of an escaped convict are found in a residential sewer, but an examination of the sewer pipes indicates that the murder occurred within prison walls. Brennan insists on solving the crime - despite Booth's pleas for her not to overexert herself - and the expectant couple experiences a very untraditional arrival of their baby daughter.
06:00
Επεισόδιο 6ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Rip This Joint
Ο Hyde αρχίζει να προσαρμόζεται στον κόσμο των επιχειρήσεων. Η Kitty κάνει ένα πάρτι για τον εαυτό της. Η φάρσα του Eric τον στέλνει στη φυλακή.
06:15
Επεισόδιο 14ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The Case of My Vanishing Master: Part 2
Ο Ρότζερ ενημερώνει τον Τόνι ότι ο σωσίας του σχεδιάζει να παντρευτεί τη Τζίνι κι όταν ο Τόνι επιστρέφει από το ταξίδι του ανακαλύπτει ότι ο σωσίας είναι στην πραγματικότητα κατάσκοπος. 
06:25
Επεισόδιο 7ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Mother’s Little Helper
Όταν ο Fez παρηγορεί την Danielle, μια πανέμορφη καινούρια πελάτισσα στο ινστιτούτο ομορφιάς, σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τους άντρες, εκείνη καταλήγει να βρει παρηγοριά σε κάτι παραπάνω από τις επαναλαμβανόμενες συμβουλές του.
06:30
Επεισόδιο 13ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Look Back in Anger
"Όταν ο Nick επιτέλους παραδέχεται το μυστικό του στη Marisol, εκείνη τον πείθει να επανορθώσει απέναντι σε όλους εκείνους που εμπλέκονταν στην υπόθεση.
06:50
Επεισόδιο 12ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: False Positive
Η είδηση ότι ο Μάρσαλ και η Λίλι θα γίνουν γονείς έχει άμεσο αντίκτυπο στους υπόλοιπους που τώρα επανεξετάζουν τη ζωή τους. Η Ρόμπιν πρέπει να διαλέξει ανάμεσα σε δύο διαφορετικές δουλειές και ο Τεντ καλείται να είναι η φωνή της λογικής.
07:15
Επεισόδιο 13ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Bad News
Οταν ο Μάρσαλ και η Λίλι αρχίζουν να φοβούνται ότι δε θα μπορέσουν να κάνουν παιδί, απευθύνονται σ'έναν ειδικό, με την ελπίδα να τους καθησυχάσει, κι έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο με το σωσία του Μπάρνεϊ. Η Ρόμπιν ξεκινά τη νέα της δουλειά.
07:15
Επεισόδιο 10ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Express Christmas
"Η οικογένεια βρίσκεται μαζεμένη στη πισίνα του Jay και της Gloria. Ξαφνικά, συνειδητοποιούν ότι φέτος τα Χριστούγεννα θα είναι διασκορπισμένοι, και πως αν θέλουν να γιορτάσουν όλοι μαζί, θα πρέπει να είναι σήμερα!
07:40
Επεισόδιο 11ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Lifetime Supply
Ο Phil χάνει το τηλεφώνημα του γιατρού του, σχετικά με τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υπεβλήθη. Αυτόματα βγάζει τα δικά του συμπεράσματα και ξεκινά να αποχαιρετά τους δικούς του.
07:40
Επεισόδιο 20ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The Spy Who Learned Me
Μετά τον τραυματισμό του στη δουλειά, ο Homer παίρνει οχτώ εβδομάδες πληρωμένες διακοπές και αποφασίζει να μη το πει στην οικογένειά του.
08:05
Επεισόδιο 24ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Watershed
Στο φινάλε του κύκλου, μια συνέντευξη με μια ομοσπονδιακή κρατική υπηρεσία αναγκάζει την Beckett να ξανασκεφτεί τι θέλει από τη δουλειά της – και φυσικά από τη σχέση της με τον Castle.
08:05
Επεισόδιο 5ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Dungeons And Wagons
Ο Stan και η Francine παίρνουν μέρος σε αγώνες drag για να αναζωογονήσουν τον γάμο τους και η Hayley 'κολλάει' με το ηλεκτρονικό παιχνίδι του Steve.
08:30
Επεισόδιο 8ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Angie
Η παρέα γνωρίζει την ετεροθαλή αδελφή του Hyde, η οποία δείχνει να απειλείται από την παρουσία του Hyde στην οικογένειά της. Η Kitty κατά λάθος λέει ένα μυστικό του Eric στον Fez.
08:50
Επεισόδιο 5ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: KMFORGET
Στη Φάρμα, ο Harry συνεχίζει να υποπτεύεται την Alex και τον Ryan και είναι αποφασισμένος να μάθει περισσότερα για το σχέδιό τους, ενώ ο Owen αναθέτει στον Leon μια ειδική αποστολή.
Εμφάνιση 1 έως 16 από 93 αποτελέσματα [Επόμενα]  
LINKS ΧΟΡΗΓΩΝ
Το iShow.gr τώρα δωρεάν και στο iPhone: O κόσμος της τηλεόρασης στην παλάμη του χεριού σας.