Αναζήτηση
Θοδωρής Αντωνιάδης βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Βιογραφικό
Ο Θοδωρής Αντωνιάδης υποδύεται τον Σταύρο στη σειρά "Η γενιά των 592 ευρώ", έναν χαρακτήρα που βλέπει τον κόσμο μέσα από το πρίσμα μιας ιδιοφυΐας με 167 βαθμούς IQ. Είναι ένας υπεραναλυτικός άνθρωπος με σχεδόν επιθετική ειλικρίνεια, πολλές ιδιοτροπίες και φοβίες. Δεν πίνει αλκοόλ, είναι υποχόνδριος, δεν είχε ποτέ σχέσεις με κοπέλες και δεν αντέχει την ακαταστασία.

"Ο Σταύρος είναι μια ιδιοφυΐα με διδακτορικό στη σωματιδιακή φυσική... Θέλετε κι άλλα; Ναι, ε; Εντάξει. Λιιιίγο υποχόνδριος και λιγουλάκι ψυχαναγκαστικός. Κανείς δεν είναι τέλειος, ή... σχεδόν κανείς", λέει ο Θοδωρής Αντωνιάδης. Όσον αφορά τα κοινά στοιχεία που μπορεί να έχει με το ρόλο που υποδύεται ο ίδιος απαντά το εξής: "Κοινά...; Ε, μ'αρέσει να'μαι καθαρός. ΠΟΛΥ!! Πειράζει;"

Σπουδές: “Αρχικά σπούδασα δημοσιογραφία. Στη συνέχεια πέρασα στη δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν με το οποίο κατά καλή μου τύχη έχω συνεργαστεί πολλές φορές!”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Συνεργασίες: Έχω συνεργαστεί πολλές φορές με το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν σε παραστάσεις κλασικού, σύγχρονου, νεοελληνικού ρεπερτορίου καθώς και αρχαίου δράματος. Επίσης στις "Ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα", στον "Τρίτο Νόμο" και στο "Κόκκινο Δωμάτιο".

Αγαπημένη φράση: “Και αν δεν μπορείς να κάμεις τηn ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: Μην την εξευτελίζεις μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου, μες στες πολλές κινήσεις κι ομιλίες...” (Κ.Καβάφης).

Συμβουλή: Υπομονή κι επιμονή σε ότι κάνουμε!
Τελευταίες ειδήσεις
Έρχεται ο ''Κουτρούλης''! Έρχεται ο ''Κουτρούλης''!  πριν 8 χρόνια
Μια ''Ποντικοπαγίδα'' για δυνατούς λύτες! Μια ''Ποντικοπαγίδα'' για δυνατούς λύτες!  πριν 9 χρόνια
"H ποντικοπαγίδα"  πριν 9 χρόνια
«Ποντικοπαγίδα»: Το νέο εορταστικό πρόγραμμα παραστάσεων «Ποντικοπαγίδα»: Το νέο εορταστικό πρόγραμμα παραστάσεων  πριν 10 χρόνια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551