Αναζήτηση
Ναταλία Καποδίστρια βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Βιογραφικό
Η Ναταλία, κόρη του Βιάρου - Αυγουστίνου Καποδίστρια, κατάγεται από την Κέρκυρα.
Μελέτησε κλασικό και σύγχρονο χορό και είναι αριστούχος απόφοιτος της Δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου.
Εργάζεται στο θέατρο από 1987.
Έχει συνεργαστεί με το «Αμφιθέατρο» του Σ. Ευαγγελάτου, το «Εθνικό Θέατρο», τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου, Πάτρας και Καλαμάτας, το «Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας», το «Θέατρο του Νότου», το «La Mama Theatre Of New York», το «Festival d’ Avignon», το «Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν» και με θιάσους του ελεύθερου θεάτρου, στην Αθήνα και την περιφέρεια.
Έχει συνεργαστεί με τους σκηνοθέτες Αλέξη Μινωτή, Μ. Λυμπεροπούλου, Γ. Χουβαρδά, J.Lassalle, Π. Μιχαηλίδη, R. Jett, Κ. Αρβανιτάκη κ.λπ., σε κείμενα των Ευριπίδη, Αισχύλου, Α. Στρίντμπεργκ, Χ. Πίντερ, Γ. Χειμωνά, Α. Στάικου, Ρακίνα, Φ. Ντοστογιέφσκι, Β. Κατσικονούρη, Α. Καμύ, Σ. Μπέρκωφ, Δ. Κεχαίδη, Μ.Ν. Γκελντερόντ, O.Σαίξπηρ κ.λπ. ‘
Έχει πρωταγωνιστήσει στις τηλεοπτικές παραγωγές «Η Ζωή του Αττίκ» (ΝΕΤ), «Τα Ψάθινα Καπέλα» (ΝΕΤ) (πάνω στο ομώνυμο διήγημα της Μ. Λυμπεράκη), «Ο Κακός Βεζύρης» (ΜΕGA) και έχει εμφανιστεί σε αρκετές παραγωγές της κρατικής και της ιδιωτικής τηλεόρασης.
Έχει συνεργαστεί στον κινηματογράφο με τους σκηνοθέτες Β. Βαφέα, Μ.Ηλιού, Τ.Μπουλμέτη, P.A.Meier, Γ. Ζερβουλάκο, Γ. Κορδέλα, Α. Αλεξίου, A. Davis κ.λπ.
Στην Κέρκυρα, έχει συμμετάσχει σε εκδηλώσεις οργανωμένες από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, το Κέντρο Unesco του Ιονίου και από άλλους πολιτιστικούς φορείς, με ομιλίες και απαγγελία ποιητικών και λογοτεχνικών κειμένων.
Την περίοδο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2010 και Φεβρουαρίου 2011 συνεργάστηκε με την κυρία Μαρία Μελέντη, υπεύθυνη της Πινακοθήκης του Δήμου Κερκυραίων, στα πλαίσια των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, πάνω στην δράση «Ένα Σάββατο- παραμύθι».
Τέλος, έκανε την εμφάνιση της στα εικαστικά δρώμενα, το 2008 παρουσιάζοντας την πρώτη ατομική της έκθεση σε ακουαρέλα, στην γκαλερί ARTOWER της Αθήνας.
Το 2010 συμμετείχε σε ομαδική έκθεση Ελλήνων Καλλιτεχνών στην Βοστώνη των Η.Π.Α., και την Άνοιξη του 2011 στην ομαδική έκθεση Νέων Κερκυραίων Ζωγράφων, στην Πινακοθήκη του Δήμου Κερκυραίων.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551