Αναζήτηση
Λόρεν Γκράχαμ (Lauren Graham) βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Γέννηση
16/03/1967
Ηλικία
57
Βιογραφικό
Η Λόρεν Γκράχαμ, γεννημένη στις 16 Μαρτίου του 1967, είναι μια επιτυχημένη Αμερικανίδα ηθοποιός. Είναι περισσότερο γνωστή για το ρόλο της Λορελάι Γκίλμορ στην σειρά Οικογένεια Γκίλμορ.

Τα πρώτα χρόνια

Γεννήθηκε στην Χονολουλού, Χαβάη στις Η.Π.Α.. Οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν μόλις πέντε χρόνων. Η μητέρα της, Donna Grant, μετακόμισε στο Λονδίνο και έγινε μέλος σε ένα μουσικό γκρουπ. Η Λόρεν και ο πατέρας της, Lawrence, πήγαν στην Ουάσιγκτον. Ενώ μεγάλωνε έκανε πολλά ταξίδια με τον πατέρα της.

Μόρφωση

Η Λόρεν ανακάλυψε την αγάπη της για την υποκριτική στο δημοτικό σχολείο. Η Γκράχαμ πήγαινε στο γυμνάσιο Langley. Άρχισε να παίζει στο τοπικό θέατρο και σε όποια παράσταση μπορούσε να βρει. Αποφοίτησε από το κολέγιο Barnard το 1990 με πτυχίο Μπάτσελορ στα Αγγλικά. Μετά μετακόμισε στο Τέξας, όπου αποφοίτησε με Μάστερ στην ηθοποιία από το πανεπιστήμιο Southern Methodist το 1992.

Σταδιοδρομία

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της, η Λόρεν επέστρεψε στην Νέα Υόρκη και δούλεψε ως σερβιτόρα και ηθοποιός. Το 1995, πήγε στο Χόλυγουντ. Εκτός από πολλές έκτακτες εμφανίσεις και συμπρωταγωνιστικούς ρόλους σε σειρές στην τηλεόραση είχε πρωταγωνιστήσει σε τρεις αποτυχημένες κωμικές τηλεοπτικές σειρές πριν πρωταγωνιστήσει στην σειρά Οικογένεια Γκίλμορ, για την οποία είναι περισσότερο γνωστή.
Φωτογραφίες
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551