Αναζήτηση
Μάκης Δημάκης βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Γέννηση
18/06/1971
Ηλικία
53
Βιογραφικό
 Ο Μάκης Δημάκης γεννήθηκε στη Γερμανία και σε ηλικία 5 ετών μετακόμισε με την οικογένεια του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη στην περιοχή της Νεάπολης. Η καταγωγή του ωστόσο είναι από την Επτάλοφο.

Ο Μάκης Δημάκης έχει γεννηθεί στις 18 Ιουνίου 1971

Ξεκίνησε ως μουσικός παίζοντας μπουζούκι και στη συνέχεια ξεκίνησε να τραγουδάει. Ξεκίνησε το 1998 σε διάφορα μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη και στα μέσα της δεκαετία του 90 δούλεψε και σε μαγαζιά στην Αθήνα.

Στα 22 του συνεργάστηκε με το Γιώργο Αλκαίο στην Αθήνα και έγραψε τραγούδια για εκείνον.

Στην πορεία επέστρεψε ξανά στα Βόρεια κάνοντας καριέρα στη Θεσσαλονίκη και πολλά Lives στην επαρχία.

Πριν από 3 χρόνια ξανά κατέβηκε στην Αθήνα αυτή τη φορά ως πρώτο όνομα και συγκεκριμένα στο Βοτανικό. Αν και δούλευε αρκετά χρόνια, ο άνθρωπος που τον εκτόξευσε στην κορυφή είναι ο παραγωγός και στιχουργός από τη Θεσσαλονίκη Αργύρης Αράπης.

Πριν 20 χρόνια που εμφανιζόταν σε μαγαζιά της Αθήνα παράλληλα συμμετείχε και δισκογραφικά σε cds Ελλήνων καλλιτεχνών. Ένα από αυτά είναι και ο δίσκος της Σοφίας Αρβανίτη με τίτλο “Κόκκινη κλωστή” στον οποίο ο Μάκης Δημάκης, μαζί με την Άννα Ιωανίδου και την Κατερίνα Κυριακού, κάνουν φωνητικά.

Το 1995 συνθέτει σε συνεργασία με τον Γιώργο Αλκαίο το τραγούδι με τίτλο: “Κάψε με” – Δισκογραφία: Άνευ λόγου, Καλλιτέχνης:Γιώργος Αλκαίος, Στιχουργός:Άννα Ιωαννίδου, Συνθέτης:Γιώργος Αλκαίος- Μάκης Δημάκης.

Το 1996 γράφει το τραγούδι ” Θέλω να κλάψω ” και το ερμηνεύει ο Γιώργος Αλκαίος.

Δισκογραφία: Εντός εαυτού, Καλλιτέχνης: Γιώργος Αλκαίος, Στιχουργός: Γ.Αλκαίος/Μ.Δημάκης, Συνθέτης: Γιώργος Αλκαίος.

Το 2011 ο Αργύρης Αράπης, δημιουργός μεγάλων επιτυχιών υπογράφει την επιτυχία του Μάκη Δημάκη. Η Βόρεια Ελλάδα τραγουδά “Κανείς δεν είναι κανενός” (το οποίο μετετράπει σε νούμερο 1 ραδιοφωνικό hit της Θεσσαλονίκης) “Ανησύχησα” –”Πόσο πόνο” – Μουσική : Μιχάλης Τουραντζιδης, Στιχοι : Αργύρης Αράπης, και μιλά ήδη για ένα νέο αστέρι στον χώρο του τραγουδιού.

Ερμήνευσε πολύ πιο πριν από το Βασίλη Καρρά το τραγούδι “Ψυχολογικά” και, στη συνέχεια, το “Ταμα” με τους ίδιους συντελεστές. Ακολουθεί το “Εγώ δεν μπορω ” – Στιχοι: Αργύρης Αράπης, “Δεν Το Επιτρέπω” – Στίχοι: Αργύρης Αράπης, Μουσική: Γαβριήλ Γαβριήλογλου.

Πραγματικό επίθετο
Το πραγματικό του όνομα είναι Δημοσθένης Σιρλακίδης.
Φωτογραφίες
Τελευταίες ειδήσεις
Just the two of us: Αυτοί έχουν κάνει ραντεβού για το show του ALPHA! Just the two of us: Αυτοί έχουν κάνει ραντεβού για το show του ALPHA!   πριν 3 χρόνια
"Αλήθειες με τη Ζήνα" - 24.12.2018 - Χριστουγεννιάτικο γλέντι με τον Μάκη Δημάκη!  πριν 6 χρόνια
THE 2NIGHT SHOW - Μάκης Δημάκης THE 2NIGHT SHOW - Μάκης Δημάκης  πριν 6 χρόνια
Φωτογραφίες: Φωτογραφίες: "Πλατινένιος" ο Νίκος Μακρόπουλος  πριν 6 χρόνια
Μάκης Δημάκης - Σταμάτης Γονίδης: Εορταστική αυλαία στον «Βοτανικό» Μάκης Δημάκης - Σταμάτης Γονίδης: Εορταστική αυλαία στον «Βοτανικό»  πριν 6 χρόνια
Σταμάτης Γονίδης – Μάκης Δημάκης Στο Πρωινό Σταμάτης Γονίδης – Μάκης Δημάκης Στο Πρωινό  πριν 6 χρόνια
Μάκης Δημάκης: Νέα δισκογραφική «στέγη» - Δείτε το πρώτο του βιντεοκλίπ Μάκης Δημάκης: Νέα δισκογραφική «στέγη» - Δείτε το πρώτο του βιντεοκλίπ  πριν 7 χρόνια
Το Πρωινό - Gossip - 20/09/2017 Το Πρωινό - Gossip - 20/09/2017  πριν 7 χρόνια
Όλα ξεκόλλα - Μάκης Δημάκης - 15/11/2016 Όλα ξεκόλλα - Μάκης Δημάκης - 15/11/2016  πριν 8 χρόνια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551