Αναζήτηση
Ρόουζ Μακ Γκάουαν (Rose McGowan) βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Γέννηση
05/09/1973
Ηλικία
51
Βιογραφικό
Η Ρόουζ Μακ Γκάουαν (αγγλ. Rose Arianna McGowan) είναι Αμερικανίδα ηθοποιός που γεννήθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου 1973. Είναι γνωστή για το ρόλο της ως Paige Matthews στη σειρά Οι Μάγισσες από το τηλεοπτικό δίκτυο THE WB.
Έχει εμφανιστεί και πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ταινίες του Χόλιγουντ όπως The Doom Generation, Scream, Jawbreaker, και Grindhouse. Ήταν μέχρι πρόσφατα η συμπαρουσιάστρια των ταινιών της TCM για το πρόγραμμα The Essentials.
Έπαιξε την Αν Μάργκαρετ στη μίνι σειρά του CBS.

Η μητέρα της ήταν Γαλλίδα και ο πατέρας της Ιρλανδός.
Μαζί με τους γονείς της και σε ηλικία 9 ετών, μετακόμισε στην Αμερική. Αργότερα κυριολεκτικά το έσκασε στο Λος 'Αντζελες όπου γνώρισε τον καλτ σκηνοθέτη Γκρεγκ Αρακι και αυτός την έδωσε έναν ρόλο στην ταινία του Doom Generation(1995).
Ήταν αρραβωνιασμένη με τον εκκεντρικό ροκ μουσικό Μεριλιν Μανσον (από το 1998 εως και το 2001). Αργότερα δήλωσε ότι χώρισε με τον Μανσον γιατί είχε βαρεθεί το rock n roll στυλ ζωής. Όταν πιέστηκε περισσότερο, παραδέχθηκε ότι η χρήση ναρκωτικών ήταν η πραγματική αιτία χωρισμού τους.

Το 2001, η Ρόουζ Μακ Γκάουαν ανέλαβε το ρόλο της Πέιτζ Μάθιους (Paige Matthews) στη διάσημη τηλεοπτική σειρά φαντασίας Οι Μάγισσες, αντικαθιστώντας την Σάνεν Ντόχερτυ, η οποία αποχώρησε από τη σειρά.
Μετά το τέλος τής έβδομης σαιζόν τής προτάθηκε να γίνει παραγωγός της σειράς, πρόταση που απέρριψε. Η σειρά ολοκληρώθηκε στις 21 Μαΐου 2006.

Το Μάιο του 2005, η Μακ Γκάουαν υποδύθηκε την Αν Μάργκαρετ στη μίνι-σειρά του τηλεοπτικού δικτύου CBS ΄΄Elvis΄΄. Τον ίδιο χρόνο, δάνεισε την φωνή της στο βιντεοπαιχνίδι Darkwatch, το οποίο κυκλοφόρησε για τις κονσόλες Playstation 2 και Xbox.

Το 2006 είχε ένα μικρό ρόλο στην ταινία The Black Dahlia.
Τον επόμενο χρόνο πρωταγωνίστησε στις δυο ταινίες Planet Terror και Death Proof, γνωστές με το συλλογικό τίτλο Grindhouse.
Φωτογραφίες
Τελευταίες ειδήσεις
Η Rose McGowan βρίσκεται στην Ελλάδα Η Rose McGowan βρίσκεται στην Ελλάδα  πριν 5 χρόνια
Χάρβεϊ Γουάινστιν για Άζια Αρτζέντο: Τώρα φανερώνεται η απίστευτη υποκρισία της! Χάρβεϊ Γουάινστιν για Άζια Αρτζέντο: Τώρα φανερώνεται η απίστευτη υποκρισία της!  πριν 6 χρόνια
O νέος έρωτας της φεμινίστριας Ρόουζ ΜακΓκόουαν είναι μοντέλο 28 ετών... αλλά ούτε άνδρας ούτε γυναίκα O νέος έρωτας της φεμινίστριας Ρόουζ ΜακΓκόουαν είναι μοντέλο 28 ετών... αλλά ούτε άνδρας ούτε γυναίκα  πριν 6 χρόνια
Το τρελό πάθος του Άντονι Μπουρντέν για την Άσια Αρτζέρντο πίσω από την αυτοκτονία του; Το τρελό πάθος του Άντονι Μπουρντέν για την Άσια Αρτζέρντο πίσω από την αυτοκτονία του;  πριν 6 χρόνια
O Harvey Weinstein παραδόθηκε στις αρχές με κατηγορίες βιασμού O Harvey Weinstein παραδόθηκε στις αρχές με κατηγορίες βιασμού  πριν 6 χρόνια
Ρόουζ ΜακΓκόουαν: «Σε τσακώσαμε Χάρβεϊ Γουάινσταϊν» Ρόουζ ΜακΓκόουαν: «Σε τσακώσαμε Χάρβεϊ Γουάινσταϊν»   πριν 6 χρόνια
Σαρίκι και δάκρυα για τη Ναόμι Κάμπελ Σαρίκι και δάκρυα για τη Ναόμι Κάμπελ  πριν 7 χρόνια
Σάλος στο Χόλιγουντ: Μεγαλοπαραγωγός κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση (pics) Σάλος στο Χόλιγουντ: Μεγαλοπαραγωγός κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση (pics)  πριν 7 χρόνια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551